search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:17
MENU CLOSE

Δέσποινα Μοιραράκη: «Το “Cash or Trash” είναι το φάρμακό μου (Video)

02.11.2023 12:08
despina-moiraraki

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, το «Cash or Trash», την επιχειρηματική της επιτυχία, αλλά και τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως ανέφερε στο «Πάμε Δανάη»: «Το ‘Cash or Trash’ είναι το φάρμακό μου, το απολαμβάνω υπερβολικά. Το τσαντάκι της Βουγιουκλάκη από τη ‘Μοντέρνα Σταχτοπούτα’ εγώ θα το αγόραζα μόνο για να έχω κάτι από την Αλίκη. Η Αλίκη με πήρε μια μέρα την ώρα που έκανα εκπομπή και μου είπε ‘έλα Δεσποινάκι είμαι στην κουζίνα και μασουλάω και σε βλέπω’».

«Είχα πάει να δω την Αλίκη στο νοσοκομείο στο τέλος της ζωής της και της είπα ‘άντε σε περιμένουμε να έρθουμε στο σπίτι σου να φάμε γεμιστά’», συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Μιλώντας για την απώλεια του συζύγου της είπε ότι πέρυσι ήταν σε μια κατάσταση σοκ, και τώρα τώρα γίνεται η συνειδητοποίηση του χαμού του, συμπληρώνοντας ότι προσπαθει με πολλή δουλειά και θέληση να το έχει στην καρδιά της, αλλά να μην το κοινοποιεί.

«Έχει γίνει μάχη επωνύμων για χαλί μου»

Αναφερόμενη στην επιτυχημένη επαγγελματική της καριέρα στις πωλήσεις χαλιών, είπε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει μάχη επώνυμων πελατών για χαλί σε έκθεσή μου. Τους καθησύχασα με πολύ ωραία διπλωματία. Μου έχει τύχει σε ζωντανό να πέσουν τα χαλιά πάνω μου. Σε τηλεοπτική δημοπρασία, ένα μεγάλο ολομέταξο χαλί είχε πουληθεί 18.000.000 εκατομμύρια δραχμές.»

«Έχω νιώσει να κινδυνεύω στην Περσία γιατί η φράντζα μου είχε βγει από το μαντήλι»

Παράλληλα, η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε ότι έχει νιώσει να κινδυνεύει στην Περσία.

«Έχω νιώσει να κινδυνεύω στην Περσία γιατί η φράντζα μου είχε βγει από το μαντήλι, ήθελαν να με πάνε στη φυλακή. Μου έχει γίνει πρόταση γάμου και μου είπαν ‘έχεις 20 λεπτά χρόνο για να αποφασίσεις να πάμε τώρα στο τζαμί να σε παντρευτώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρόταση να παρουσιάσει το «Deal»

Τέλος, η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε χαρακτηριστικά για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί:
«Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή, δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό. Μου έχουν προτείνει να κάνω το ‘Deal’. Δεν είμαι ‘διψασμένη’ για να βγω στην τηλεόραση».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Η οικιακή βοηθός περιγράφει τη στιγμή που τη βρήκε αναίσθητη

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχουμε δει πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία σε μια 35άρα χωρίς παιδιά» (Video)

Χάιντι Κλουμ: Έκλεψε ξανά την παράσταση η βασίλισσα του Halloween

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 20:17