search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:43
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχουμε δει πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία σε μια 35άρα χωρίς παιδιά» (Video)

02.11.2023 09:32
meleti-new

Θέση στη δήλωση της Ελένης Φουρέιρα αναφορικά με τον ρατσισμό, τη μητρότητα και τα σχόλια που δέχεται συνήθως μια ανύπαντρη γυναίκα χωρίς παιδιά πήρε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μέσα από το «Mega Καλημέρα», η παρουσιάστρια τόνισε ότι γνωρίζει σε βάθος την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, καθώς -όπως τόνισε- έχει υπάρξει «γυναίκα 35άρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί».

«Πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία απέναντι σε μια 35αρα που έχει επιλέξει να κάνει καριέρα; Έχουμε δει πως συμπεριφέρεται σε μία γυναίκα 35 ετών που έχει σύντροφο και τη ρωτάνε πότε θα κάνει παιδιά, πώς συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα που τη δακτυλοδείχνει που έχει περάσει τα 30 και τα 35 και δεν έχει σύντροφο ή δεν έχει οικογένεια; Ελάτε τώρα» είπε και πρόσθεσε:

«Έχω υπάρξει 35αρα χωρίς σύντροφο και χωρίς παιδί, τα έχω γράψει όλα στο βιβλίο μου που αυτή τη στιγμή έχει βρει το κοινό του στις νέες γυναίκες και όλες μου λένε: “Ρε Ελεονώρα περιγράφεις το πώς ένιωσα τις προάλλες που πήγα σε μια βάφτιση και όλοι με ρωτούσαν γιατί δεν έχω παντρευτεί και γιατί δεν έχω κάνει παιδιά”. Δεν βγάζεις άκρη, είναι μια τρέλα ο κόσμος εκεί έξω για τη γυναίκα.

Οι γυναίκες πρέπει να αρχίσουν και να λένε τα κακώς κείμενα, γιατί οι γυναίκες είναι οι πιο δηκτικές σε ορισμένα πραγματάκια. Οι γυναίκες θα περάσουν λίγο το φαρμακάκι μέσα από την ευχή, το “Άντε και εσύ με ένα καλό παιδί”. Το “Άντε και εσύ με ένα καλό παιδί” σημαίνει ότι εσύ ακόμα δεν έχεις».

Διαβάστε επίσης:

Χάιντι Κλουμ: Έκλεψε ξανά την παράσταση η βασίλισσα του Halloween

Σελίν Ντιόν: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 3 χρόνια (Video)

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι συναντήθηκαν μετά από 15 χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:40