search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:07
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από 3 χρόνια (Video)

01.11.2023 18:21
dion

Η Σελίν Ντιόν έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Λας Βέγκας τη Δευτέρα,τρία χρόνια αφότου διαγνώστηκε με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου.

Η τραγουδίστρια, 55 ετών, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά και πόζαρε με τους θαυμαστές της αφού παρακολούθησε έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μεταξύ των ομάδων Montreal Canadiens και Golden Knights του Βέγκας.

Η ομάδα χόκεϊ του Μόντρεαλ, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την Ντιόν, η οποία βρισκόταν σε καλή διάθεση.

«Μια υπέροχη επίσκεψη στο παιχνίδι μας στο Βέγκας χθες. Σας ευχαριστώ Σελίν Ντιόν για τη γενναιοδωρία σας. Όλη η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που γνώρισε εσάς και την οικογένειά σας».

Η νικήτρια του βραβείου Grammy κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Moersch-Woltman, γνωστό και ως σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου, το 2022.

Πρόκειται για μια αυτοάνοση και νευρολογική διαταραχή που προκαλεί ακαμψία στον κορμό και στα άκρα. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν μυϊκούς σπασμούς, οι οποίοι φαίνεται να έχουν επηρεάσει την ικανότητα της Ντιόν να τραγουδά.

Είναι γνωστό ότι επηρεάζει διπλάσιες γυναίκες από τους άνδρες και συχνά σχετίζεται με άλλες αυτοάνοσες ασθένειες όπως η λεύκη, η θυρεοειδίτιδα και ο διαβήτης.

Διαβάστε επίσης:

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι συναντήθηκαν μετά από 15 χρόνια (Video)

Ελένη Φουρέιρα: Σε δισκογραφική μου είχαν πει «έλα τώρα το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα»

Μαίρη Χρονοπούλου: Άνοιξε η διαθήκη της, σε ποιον αφήνει 50.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06