search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:14
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Δύσκολη η κατάσταση με την υγεία της – «Κανένα φάρμακο δεν λειτουργεί»

04.08.2023 14:43
celine-dion-new

Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο διανύει η Σελίν Ντιόν, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια είναι αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα στην υγεία της, έπειτα από τη διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person (SPS).

Μιλώντας στην εφημερίδα “Le Journal de Montreal”, η αδερφή της, Κλοντέτ, επισήμανε ότι παρά το γεγονός ότι η ίδια και η αδερφή της Λίντα συνεργάζονται με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια αυτή πάθηση, κανένα φάρμακο δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής επαρκώς.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε», δήλωσε -μεταξύ άλλων- η Κλοντέτ Ντιόν.

Το σύνδρομο Stiff Person (SPS), είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια η Σελίν Ντιόν επέλεξε να γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας της τον περασμένο Δεκέμβριο με το οικογενειακό της περιβάλλον να τονίζει ότι δεν χάνουν τις ελπίδες τους, ενώ η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τη δοκιμασία αυτή, συνεχίζοντας να εργάζεται σκληρά.

«Η ερμηνεία της είναι έμφυτη, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της. Όταν της τηλεφωνώ, εκείνη είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδερφή μου τη Λίντα που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά» τόνισε η Κλοντέτ Ντιόν.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να δηλώνεις αριστερός, να μένεις στην Εκάλη και να κυκλοφορείς με τζιπ»

«Εγώ δεν φοβάμαι τον Χάρο» – Τα λόγια του Σπύρου Φωκά μέσα από την Εντατική

Η Σίντι Κρόφορντ αναπολεί τα παλιά – Η αισθησιακή φωτογράφιση με την Κ. Ντ. Λανγκ πριν από 30 χρόνια (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:14