search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Η Σίντι Κρόφορντ αναπολεί τα παλιά – Η αισθησιακή φωτογράφιση με την Κ. Ντ. Λανγκ πριν από 30 χρόνια (Photos)

04.08.2023 10:23
krofornt-new

Άλλη μια αναδρομη στο παρελθόν έκανε η Σίντι Κρόφορντ η οποία συνηθίζει, τον τελευταίο καιρό, να δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες της από τα 80s και τα 90s.

Έχοντας αποτελέσει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο, η Σίντι Κρόφορντ φαίνεται να αναπολεί μια από τις πιο πολυσυζητημένες δουλειές της, που μάλιστα ανήκει σε μια από τις φωτογραφίσεις της που είχαν θεωρηθεί αρκετά τολμηρές για την εποχή.

Πρόκειται για μια σέξι φωτογράφιση στο Vanity Fair, πριν από 30 χρόνια, όπου η Κρόφορντ και η Κ. Ντ. Λανγκ είχαν γίνει θέμα συζήτησης στον Τύπο παγκοσμίως, όταν πόζαραν μαζί αισθησιακά.

Η τραγουδίστρια ήταν ντυμένη με ανδρικά ρούχα καθισμένη σε καρέκλα κουρέα με αφρό στο πρόσωπο, ενώ η Κρόφορντ στεκόταν από πάνω της σαν να την… πολιορκεί, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ήταν (ωχ) πριν από 30 χρόνια! Μου άρεσε που συμπεριλήφθηκα στο εξώφυλλο του Vanity Fair που φωτογραφήθηκε από τον Χερμπ Μπριτς. Ο Χερμπ μου τηλεφώνησε το προηγούμενο βράδυ για να δει αν ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή τη φωτογράφιση, η οποία θεωρήθηκε λίγο τολμηρή εκείνη την εποχή, αμφισβητώντας τα στερεότυπα των φύλων. Εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου εξώφυλλα, είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτό» γράφει η 57χρονη, σήμερα, Κρόφορντ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το εξώφυλλο αυτό κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1993 και αποτελεί μέχρι και σήμερα ένα από τα εξώφυλλα του Vanity Fair που πουλήθηκε περισσότερο, όπως ανέφερε και η Κ. Ντ. Λανγκ με τη σειρά της στο δικό της προφίλ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé: Έξαλλοι οι θαμαστές της με σεκιούριτι που την πιάνει σε σημεία που δεν πρέπει (video)

Τόρι Σπέλινγκ: Από έπαυλη σε… τροχόσπιτο η ηθοποιός με τα 5 παιδιά της (Video)

Freddie Mercury: Σε δημοπρασία το στέμμα, το πιάνο και άλλα μοναδικά αντικείμενα του μουσικού θρύλου (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:57