search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:20
MENU CLOSE

Beyoncé: Έξαλλοι οι θαυμαστές της με σεκιούριτι που την πιάνει σε σημεία που δεν πρέπει (video)

04.08.2023 09:48
beyonce

Η Μπιγιονσέ αυτή την περίοδο βρίσκεται στην άκρως πετυχημένη παγκόσμια περιοδεία της Renaissance Tour. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στη Βοστόνη υπήρξε ένα «ατυχές» περιστατικό καθώς ένα τανκ από το οποίο πάνω εμφανίζεται χάλασε με αποτέλεσμα να διακοπεί η συναυλία.

Η ασφάλεια έσπευσε να τη βοηθήσει να βγει και να κατέβει από το τανκ. Όταν έβγαινε, ο κόσμος παρατήρησε ότι ένας σεκιουριτάς στην προσπάθειά του να τη βοηθήσει να κατέβει με ασφάλεια την «θώπευσε».

Χαμός στο Twitter

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός με πολλούς να παρατηρούν ότι ο τρόπος με τον οποίο ο άνθρωπος της ασφάλειας δεν έπιασε με τον πιο κομψό τρόπο την Μπιγιονσέ.

«Ο Jay Z δεν θα είναι καθόλου χαρούμενος μόλις δει αυτό το βίντεο», «Μόνο ο Jay Z θα μπορούσε να την πιάσει έτσι», «Την θώπευσε κανονικά», «Έβαλε όλο του το χέρι για να κατέβει», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Ωστόσο, κάποιοι υπερασπίστηκαν τον φρουρό και είπαν ότι έκανε απλώς τη δουλειά του.

«Νομίζω ότι απλά προσπαθούσε να την καλύψει, έχει εμπιστοσύνη στο πλήρωμά της και δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα την άρπαζε επίτηδες…», έγραψε κάποιος άλλος στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Τόρι Σπέλινγκ: Από έπαυλη σε… τροχόσπιτο η ηθοποιός με τα 5 παιδιά της (Video)

Freddie Mercury: Σε δημοπρασία το στέμμα, το πιάνο και άλλα μοναδικά αντικείμενα του μουσικού θρύλου (photos/video)

Ηλιάκη: Η φωτογραφία από την παραλία με την 2 ετών κόρη της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31