search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:23
MENU CLOSE

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι συναντήθηκαν μετά από 15 χρόνια (Video)

01.11.2023 18:10
mazi-new

Η σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» άφησε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, καθώς μετά από τόσα χρόνια έχει καταφέρει να αναπαράγονται οι ατάκες της σε καθημερινές συζητήσεις.

Μάλιστα, τα «αδέρφια» Μαυροτσούκαλοι έκαναν reunion και αναφέρθηκαν σε στιγμές της σειράς, αλλά και στον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Η «Φίφη» (Εύη Δαέλη), ο «Θανάσης» (Άρης Τσάπης) και ο «Γιαννάκης» (Σάββας Σαλίπας) παραχώρησαν μια απολαυστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναπολώντας στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς.

Αρχικά αναφέρθηκαν στο πως έγινε το casting, ώστε να πρωταγωνιστήσουν στη σειρά. Η Εύη Δαέλη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι την είχαν καλέσει για δύο casting, ένα για το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και ένα για το «Λατρεμένοι μου γείτονες», αλλά τελικά κατέληξε στην σειρά που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη.

Σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, οι ηθοποιοί ανέφεραν το γεγονός πως η αφήγηση που πραγματοποιούνταν πριν από την έναρξη κάθε επεισοδίου δεν την έκανε ο «Γιαννάκης» αλλά άλλο παιδί που είχε τρομακτικά παρόμοια φωνή με τον Σάββα Σαλίπα.

«Όλες οι ατάκες που έχουμε γελάσει είναι του Μπέζου. Έβαζε τη μια ατάκα μετά την άλλη. Έδινε ατάκες και σε μας» είπε ο Άρης Τσάπης. «Είχαμε σκηνή με τον Μπέζο και δεν μπορούσα να πω κουβέντα. Με πήρε έξω και μου είπε “ηρέμησε”» συνέχισε.

Όταν θυμήθηκαν τις στιγμές με την Κατερίνα Λέχου αυτό που τους έχει μείνει χαρακτηριστικά στη μνήμη είναι το πόσο θετική αύρα είχε, ενώ την ίδια στιγμή τους στέκονταν σαν πραγματική μαμά, όπου τους διάβαζε και τους πρόσεχε.

Τέλος, αναφέρθηκαν στο γεγονός, αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει και τρίτη σεζόν, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που τους ρωτάνε μέσα από τα social media.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Χαμός με την πρώην βοηθό του – Της φώναξε «Ντροπή σου»

Ελένη Φουρέιρα: Σε δισκογραφική μου είχαν πει «έλα τώρα το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα»

Μαίρη Χρονοπούλου: Άνοιξε η διαθήκη της, σε ποιον αφήνει 50.000 ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:22