search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:21
MENU CLOSE

Δίκη Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Χαμός με την πρώην βοηθό του – Της φώναξε «Ντροπή σου»

01.11.2023 17:55
de-niro-new

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο συνέχισε την κατάθεσή του στη δίκη που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη και αφορά τη διένεξή του με την πρώην βοηθό του, η οποία ισχυρίζεται ότι την αντιμετώπιζε ως «γυναίκα γραφείου», αναγκάζοντάς τη σε υποτιμητικές αγγαρείες.

Ο Ντε Νίρο, σύμφωνα με την Daily mail, παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια της δίκης πολλές από τις εξωφρενικές του απαιτήσεις.

Μετά από αλλεπάλληλες ερωτήσεις τελικά είπε: «Εντάξει, ήταν δύο φορές. Με πιάσατε. Σας λέω ότι όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν το έκανα ποτέ με ασέβεια», αναφερόμενος σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις όπου είχε βάλει τη Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον, να του ξύσει την πλάτη.

Μεταξύ των αγγαρειών, παραδέχτηκε πως είχε διατάξει τη Ρόμπινσον να πάρει ταξί για να του φέρει ένα μαρτίνι από το ίδιο του το εστιατόριο, ενώ σε τακτική βάση της ζήταγε να πλένει και να διπλώνει τα ρούχα του.

Μία άλλη φορά, την είχε καλέσει τα χαράματα για να τον βοηθήσει να μπει στον υπολογιστή του, ενώ δε σεβάστηκε ούτε τον θάνατο της γιαγιάς της. Το 2015, όσο η Ρόμπινσον βρισκόταν στην κηδεία της, ο Ντε Νίρο την πήρε δύο φορές τηλέφωνο, για να της ζητήσει να αγοράσει εισιτήρια λεωφορείου για τον γιο του.

Ο ίδιος πάντως δε φαινόταν θορυβημένος: «Ε και; Αν το έκανα, τότε έτσι είναι», δήλωσε, λέγοντας πως δε γνώριζε πως επρόκειτο για τέτοιο συμβάν.

Επίσης, αρνήθηκε ότι κακοποιούσε λεκτικά τη Ρόμπινσον και αντέδρασε θυμωμένος όταν ο δικηγόρος είπε πως ο ηθοποιός προτιμούσε να του ξύσει η Ρόμπινσον την πλάτη, παρά να χρησιμοποιήσει μια συσκευή για αυτό.

Τελικά, θυμωμένος κοίταξε προς την ενάγουσα και φώναξε «Ντροπή σου, Τσέις Ρόμπινσον!». Αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη, χαμηλώνοντας τον τόνο της φωνής του, κοιτάζοντας προς τον δικαστή. 

Από την αρχή της κατάθεσής του ο Ντε Νίρο χαρακτήρισε επανειλημμένα «ανοησίες» τη διαδικασία. «Η όλη υπόθεση είναι ανοησία. Είναι παραλογισμός. Αλλά είμαι εδώ!», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Η ερώτηση των δημοσιογράφων που την εκνεύρισε – «Δεν μπορώ άλλο» (Video)

Ελένη Φουρέιρα: Σε δισκογραφική μου είχαν πει «έλα τώρα το Αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα»

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις για τον θάνατό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:21