search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:05
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στα δικαστήρια με την πρώην βοηθό του – Για τι κατηγορείται

31.10.2023 10:58
de-niro-new

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για λεκτική κακοποίηση είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο οποίος παραβρέθηκε χθες στο ομοσπονδιακό δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την καταγγελία της πρώην βοηθού του, Γκράχαμ Τσέις Ρόμπινσον, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός χρησιμοποίησε υποτιμητικές εκφράσεις εναντίον της, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης βωμολοχιών.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Radar Online, ο ηθοποιός κατηγορείται, επίσης, ότι συμμετείχε σε ανάρμοστες τηλεφωνικές συνομιλίες μαζί της, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων κατά τις οποίες ουρούσε.

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Πώς ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη με την πρώην βοηθό του

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον της Ρόμπινσον, υποστηρίζοντας ότι εκείνη χρησιμοποιούσε υπερβολικά το Netflix κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, κατηγορώντας την, επίσης, ότι έκανε κατάχρηση της πιστωτικής κάρτας της εταιρείας, καθώς και ότι συμμετείχε σε άλλες μη εξουσιοδοτημένες δραστηριότητες.

Η Ρόμπινσον ανταπέδωσε καταθέτοντας αγωγή με το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων, επικαλούμενη διακρίσεις λόγω φύλου.

Μεταξύ άλλων, η Ρόμπινσον κατηγόρησε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο ότι ήταν ένας μη υποστηρικτικός εργοδότης που καλλιεργούσε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον, ενώ ισχυρίστηκε ότι είχε χρησιμοποιήσει υποτιμητική γλώσσα, απευθυνόμενος σε εκείνη με προσβλητικές εκφράσεις.

Επιπλέον, διέρρευσαν ηχογραφήσεις που περιείχαν μια συνομιλία μεταξύ του Ντε Νίρο και της συντρόφου του, Τίφανι Τσεν, όπου ο Ντε Νίρο ακούγεται να εκφράζει την απογοήτευσή του για τη Ρόμπινσον, ρωτώντας: «Ποια στο διάολο νομίζει ότι είναι;».

Αναφερόμενος στην εν λόγω ηχογράφηση, ο νομικός εκπρόσωπος του ηθοποιού υποστήριξε ότι το περιεχόμενό της απλώς παρουσίαζε έναν οργισμένο εργοδότη που απειλούσε να απολύσει τη Ρόμπινσον για απειθαρχία, επισημαίνοντας ότι το φωνητικό μήνυμα δεν αφορούσε διακρίσεις λόγω φύλου και ότι η χρήση υψωμένων φωνών και βωμολοχιών ήταν σπάνια και όχι παράνομη.

Σημειώνεται ότι η Ρόμπινσον κατείχε προηγουμένως τη θέση της αντιπροέδρου στην εταιρεία παραγωγής του Ντε Νίρο, Canal Productions, από την οποία παραιτήθηκε το 2019.

Διαβάστε επίσης:

Zoe Kravitz και Channing Tatum: Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε

Σασμός: Ο Νικηφόρος ξεψυχά στα χέρια της μάνας του – Συγκλόνισε ο σπαρακτικός θρήνος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου (Videos)

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενδιαφέρεται να μπει στην πολιτική: Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:03