search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:01
MENU CLOSE

Zoe Kravitz και Channing Tatum: Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε

31.10.2023 10:17
zoe-kravitz-channing-tatum

Ο Channing Tatum και η Zoë Kravitz φαίνονται αποφασισμένοι να… «χορέψουν το χορό του Ησαΐα», καθώς οι πληροφορίες τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί.

Σύμφωνα με το PEOPLE, είναι πολλές οι πηγές που επιβεβαιώνουν τον αρραβώνα του ζευγαριού, που είναι μαζί από το 2021.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν το Σαββατοκύριακο να φεύγουν από ένα πάρτι Halloween, με την Kravitz να φέρεται να δείχνει το νέο της δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ο Channing Tatum ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Jenna Dewan για 10 χρόνια, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. Οι δρόμοι του ζευγαριού χώρισαν το 2019.

Η Zoë Kravitz, κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet παντρεύτηκε τον ηθοποιό Karl Glusman το 2019, αλλά χώρισαν 18 μήνες αργότερα.

Όπως είχε πει πριν από έναν χρόνο στο περιοδικό GQ, ο Tatum είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, που την κάνει να γελάει. Οι δυο τους αγαπούν πολύ την Τέχνη και μιλάνε γι αυτήν, και συχνά βλέπουν ταινίες και τις αναλύουν, προκαλώντας ο ένας τον άλλο.

Η Zoë Kravitz τόνισε ότι ερωτεύθηκε τον Channing Tatum, επειδή ήταν πολύ γλυκός απέναντί της όταν δούλευαν μαζί σε γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενδιαφέρεται να μπει στην πολιτική: Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά (video)

Ο Μικρούτσικος λέει τον Light «ανύπαρκτο» και ο τράπερ απαντά με «ΚΑΠΗ» και «μαγκούρες» (Video)

Μάθιου Πέρι: Χαμός στο Twitter μετά τα post του Μπρέναν για τον θάνατο του ηθοποιού – «Μ’ αρέσει να πεθαίνουν τοξικομανείς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20