search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:35
MENU CLOSE

Cash or Trash: Έρωτας μετ’ εμποδίων στο πλατό – «Στην πρώτη μας γνωριμία δεν ήξερα ότι είναι Τούρκος»

20.09.2023 21:05
CASH-TRASH-NEW

Στο Cash or Trash θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους, η Φανή και ο Άσκιμ μέσα από νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πέραν όμως του αντικειμένου που έφερε το ζευγάρι προς εκτίμηση, το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας Δέσποινας Μοιραράκη τράβηξε ο έρωτας… μετ’ εμποδίων που οι δυο έφεραν στο STAR.

«Θέλω πάρα πολύ να σας ευχαριστήσω, από όλη την ομάδα της εκπομπής, που είσαστε μαζί μας γιατί είναι η πρώτη φορά εδώ στο πλατό που έρχεται ένα ζευγάρι από το εξωτερικό ειδικά για το Cash or Trash της Ελλάδας. Εύχομαι να είναι η ζωή σας όμορφη, να έχετε υγεία, αγάπη και ευτυχία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Μόλις την συνάντησαν, δε, η Φανή σημείωσε με ενθουσιασμό τα εξής. «Είμαστε ζευγάρι, Ελληνίδα και Τούρκος. Η καταγωγή μου είναι από τα Τρίκαλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μόναχο της Γερμανίας όπου εκεί γνωριστήκαμε με τον Άσκιμ. Ερωτευθήκαμε, παντρευτήκαμε, κάναμε μια κορούλα που είναι 8 χρονών τώρα και αποφασίσαμε κάποια στιγμή να φύγουμε από τη Γερμανία. Σκεφτόμασταν που θα ήταν καλύτερα να πάμε. Πήγαμε, λοιπόν, για διακοπές στη Σμύρνη, μου άρεσε πάρα πολύ και μετά είπα στον Άσκιμ πως «καθόμαστε εδώ και δεν πάμε πουθενά. Είμαστε εδώ και επτά χρόνια στη Σμύρνη».

«Στην πρώτη μας γνωριμία δεν ήξερα ότι είναι Τούρκος» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, η Φανή για να συμπληρώσει με ειλικρίνεια πως «υπάρχουν δυο τρία πράγματα τα οποία τα ξέρουμε όλοι μας. Είναι τα γνωστά. Ναι, στην αρχή λίγο με… έτσουξε! Αυτό που με άγγιξε όμως είναι απλά ότι τον είδα μετά σαν άνθρωπο. Έβγαλα στην άκρη από ποια χώρα είναι ή ποια θρησκεία έχει ή ποια γλώσσα μιλάει και απλά συγκεντρώθηκα στον άνθρωπο».

«Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ στην αρχή. Πως θα μπορούσα να είμαι, τώρα, με μια Ελληνίδα και όλο αυτό το θέμα αλλά οι καρδιές μας μίλησαν και όλα τα άλλα ήταν εύκολα μετά» τόνισε, με τη σειρά του, ο Τούρκος παίκτης του Cash or Trash.

Διαβάστε επίσης

Λιάγκας σε Κασσελάκη για τη fake… «γιαγιά»: «Αν θέλετε αυλικούς να σας γλείφουν, σε εμένα δεν θα βρείτε» (videos)

Ο Άρης Πορτοσάλτε κατάλαβε ότι οι εργαζόμενοι θα… σπρώχνονται ποιος θα δουλεύει την Κυριακή (video)

Τρολάρουν τον Λιάγκα, που ζητά Φερέρο… Ροζέ και λουλούδια από τον Κασσελάκη, επειδή του ανακαλύπτει γιαγιάδες που δεν γνώριζε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:25