search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:56
MENU CLOSE

Τρολάρουν τον Λιάγκα, που ζητά Φερέρο… Ροζέ και λουλούδια από τον Κασσελάκη, επειδή του ανακαλύπτει γιαγιάδες που δεν γνώριζε

20.09.2023 20:43
LIAGKAS_PROINO_new

Συνεχίζεται το πάρτι στο twitter με την «γιαγιά Κασσελάκη» που μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «το Πρωινό», που τελικά… δεν ήταν ακριβώς γιαγιά του, αλλά όπως είπε και η ίδια «ο προππάπους του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια».

Την δική του απάντηση στην ανάρτηση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τις αντιδράσεις. Μεταξύ άλλων είπε: «Αντί να μου στείλετε μια ανθοδέσμη και ένα κουτί σοκολατάκια φερέρο ροζέ, που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικά σας δέντρο και σας γνωρίζουμε συγγενείς που δεν τους γνωρίζετε… Το λέω γιατί έχετε και χιούμορ. Αντί λοιπόν να το αντιμετωπίσετε με χιούμορ και να πείτε ότι ευχαριστούμε την εκπομπή που γνωρίζει και κάποιες “γιαγιάδες” που δεν τις γνωρίζω, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας και από κάπου σας κρατάμε και θέλουμε να σας κάνουμε κακό; Ποιος; Εγώ; Που ήμουν από τους ανθρώπους που είπα, πριν γίνει η ψηφοφορία, ότι είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την Ελλάδα να εκλεγείτε εσείς; Πώς είναι δυνατόν από τη μία να χαίρομαι που εκλεγήκατε και από την άλλη να θέλω να σας κάνω κακό; Πώς; Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν και κλείστε τα αυτιά σας σε σειρήνες που θέλουν να κάνουν κακό σε εμάς γιατί έτσι κάνουν κακό και σε εσάς», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας και έκανε λόγο για τρολ και για «”παπαγαλάκια” συναδέλφους, κάποιους μάλιστα τους έχω βοηθήσει και τους έχω βάλει και δίπλα μου».

Τα σοκολατάκια ferrero rocher (φερέρο ροσέ) δεν άφησαν ασυγκίνητο το twitter:

Διαβάστε επίσης

Λιάγκας σε Κασσελάκη για τη fake… «γιαγιά»: «Αν θέλετε αυλικούς να σας γλείφουν, σε εμένα δεν θα βρείτε» (videos)

Ο Άρης Πορτοσάλτε κατάλαβε ότι οι εργαζόμενοι θα… σπρώχνονται ποιος θα δουλεύει την Κυριακή (video)

Γιώργος Παπαδάκης: Aπουσίαζε και σήμερα από την εκπομπη του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:54