search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:00
MENU CLOSE

Ο Άρης Πορτοσάλτε κατάλαβε ότι οι εργαζόμενοι θα… σπρώχνονται ποιος θα δουλεύει την Κυριακή (video)

20.09.2023 12:17
PORTOSALTE

Με τη χώρα να παραλύει αύριο από τις κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο, ο Άρης Πορτοσάλτε εξέφρασε την άποψη ότι οι εργαζόμενοι… θα σπρώχνονται για να δουλεύουν τις Κυριακές…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρης Πορτοσάλτε έχει εκφράσει την απέχθειά του στις εργατικές κινητοποιήσεις και προφανώς δε θα είναι και η τελευταία, καθώς, μεταξύ άλλων, αναρωτήθηκε… τι δουλειά έχουν να απεργούν ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι το νομοσχέδιο αυτό το εργασιακό του Γεωργιάδη… Όποιος θα δουλεύει την Κυριακή, εκεί θα γίνει – να μου το θυμηθείτε – θα γίνεται σπρωξίδι ποιος θα δουλεύει βάρδια Κυριακής. Γιατί ανεβαίνουν οι αποδοχές… Είναι το 75 της Κυριακής συν 40, άρα πάει 115», προσθέτοντας: «Ποιο είναι το χαβαλεδιάρικο στην ιστορία… Θα περίμενε κανείς λογικά να του κάνει απεργία η ΓΣΕΕ, ο ιδιωτικός τομέας δηλαδή. Δεν κουνιέται η ΓΣΕΕ, ούτε κανένα άλλο σωματείο εργοστασιακό, αλλά η ΑΔΕΔΥ και η ΟΛΜΕ. Η ΑΔΕΔΥ δεν έχει καμία σχέση με το νομοσχέδιο. Δεν την αφορά καθόλου. Δεν μπορεί να νομοθετήσει ο υπουργός Εργασίας για το Δημόσιο. Είναι έξω από το χωράφι του. Η ΟΛΜΕ τι δουλειά έχει; Της είπε κανείς ότι θα δουλεύει την Κυριακή;».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Παπαδάκης: Aπουσίαζε και σήμερα από την εκπομπη του (Video)

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Το γκέι φιλί που εξέπληξε το Twitter (Video)

Τηλεθέαση: Διπλή πρωτιά για τους Πανθέους στην πρεμιέρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:57