search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:29
MENU CLOSE

Κόντρα Ανδρουλάκη – Βορίδη για τις υποκλοπές

02.11.2023 13:52
VORIDIS_ANDROULAKIS

Νέο γύρο, σφοδρής αντιπαράθεσης πυροδότησαν δημοσιεύματα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων σύμφωνα με τα οποία πολιτικό πρόσωπο «μόλυνε» μέσω του Predator έντεκα πρόσωπα, με τον Νίκο Ανδρουλάκη που παρενέβη στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής να διαμηνύει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για τη διαλεύκανση του σκανδάλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλοντας να απαντήσει στη χθεσινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού μίλησε για απόπειρα συγκάλυψης της κυβέρνησης στην οποία καταλόγισε καθεστωτική νοοτροπία. «Έχει ενδιαφέρον να σκεφτούμε ποιο είναι το πολιτικό πρόσωπο που είναι πίσω από την αποστολή μηνυμάτων για να καταλάβει ο λαός την αγωνία σας να τα βρείτε με τον ακροδεξιό Βελόπουλο», είπε αναφερόμενος στη θετική στάση της Ελληνικής Λύσης για την αλλαγή της σύνθεσης της ΑΔΑΕ.

«Μας κατηγορούν για δηλητήριο του διαδικτύου και για κουτσομπολιά», ανέφερε μετά τις σχετικές αναφορές του παριστάμενου υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη και σημείωσε πως κάποια από τα πρόσωπα που έλαβαν το μολυσμένο μήνυμα, «είναι πιθανόν να είναι ανάμεσά σας και να έχουν πάρει τον φάκελο Μενουδάκου και να μη λένε κουβέντα».

Όπως είπε, «αυτό έγινε τον Ιανουάριο του 2021. Το εορτολόγιο της Ορθόδοξης πίστης μας, μας οδηγεί στον Θανάση, τον Φώτη, τον Αντώνη ή τον Γρηγόρη». Απαντώντας δε, και στον πρωθυπουργό που τον καταλόγισε εμμονή με την υπόθεση αυτή, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως το ΠΑΣΟΚ έχει εμμονή με το κράτος δικαίου γιατί είναι η δημοκρατική παράταξη. «Και η αλαζονεία έχει όριο. Είναι νωπή η λαϊκή εντολή αλλά αυτή δεν κολυμβήθρα του Σιλωάμ για το τι έχει συμβεί στην χώρα με το Μέγαρο Μαξίμου» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Να σεβαστεί την έρευνα της Δικαιοσύνης, η οποία ασχολείται με την υπόθεση ζήτησε ο υπουργός Επικρατείας από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και σχολίασε ότι πρέπει να υπάρχει απόσταση της πολιτικής από την Δικαιοσύνη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος χειραγώγησης.

«Με εγκαλέσατε για κουτσομπολιά. Εσείς, πολιτικός αρχηγός όταν έρχεστε και μας λέτε για κάποιον που μπορεί να είναι ο Θανάσης ή ο Γρηγόρης που μπορεί να έστειλε ή να μην έστειλε μηνύματα δεν είναι κουτσομπολιά; Μεγαλύτερη κουτσομπόλα από αυτό που ακούσαμε προηγουμένως εγώ δεν έχω ακούσει. Σπερμολογίες, φήμες και κουτσομπολιά του διαδικτύου είναι αυτά. Ας πάνε στην δικαιοσύνη και να ελεγχθούν», είπε ο Μάκης Βορίδης, καλώντας τον πρόεδρο τη ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο να κατονομάσει τα πολιτικά πρόσωπα τα οποία τον ενόχλησαν στην έρευνα. «Μετατρέψατε την ΑΔΑΕ σε πεδίο πολιτικών συσχετισμών και καταρρακώσατε την ανεξαρτησία της Αρχής», είπε υπουργός Επικρατείας και επέκρινε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι έχει πάρει ολισθηρό δρόμο ως προς το κράτος δικαίου, μη σεβόμενος την ανεξαρτησία της Αρχής.

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Εξετάζει προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις επιθέσεις που δέχεται από τρολ

Σπαρτιάτες: Ομόφωνη εισήγηση για άρση της ασυλίας 11 βουλευτών από την Επιτροπή Δεοντολογίας 

Στέφανος Κασσελάκης – Όταν το κόμμα βραχυκυκλώνει την ελευθερία της αλλαγής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 16:28