search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Χρήστος Ράμμος: Ο συγκινημένος Ανδρουλάκης και η… ατζέντα 

03.11.2023 13:08
rammos_androulakis_new

Αίσθηση -για πολλούς λόγους- προκάλεσε η χθεσινή επίθεση του Προέδρου της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών Χρήστου Ράμμου προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και του Ισιδώρου Ντογιάκου γι’ την υπόθεση των παρακολουθήσεων. 

Μιλώντας σε συνέδριο για τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ανεξάρτητες αρχές, στο οποίο μεταξύ άλλων έδωσε το παρών και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο κ. Ράμμος είπε ότι η υπόθεση που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2022 δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί και τόνισε ότι η ΑΔΑΕ δεν ολιγώρησε, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Οι δυσκολίες επιγραμματικά θα πω τώρα, οφείλονταν στις αντιδράσεις εκείνων που για ποικίλους λόγους που όλοι κατανοούμε, δεν ήθελαν να προχωρήσουν οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ ή και αν προχωρούσαν δεν ήθελαν να γίνει γνωστό το πόρισμά τους», ανέφερε. 

Ο κ. Ράμμος αναφέρθηκε και στον πρωθυπουργό και στη δήλωση που αυτός έκανε χθες στη Βουλή, μιλώντας με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. 

«Δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει ο κ. Πρωθυπουργός τι εννοούσε ατζέντα για να μπορώ να απαντήσω πληρέστερα. Γιατί τώρα θα κάνω εικασίες. Τώρα στα γεράματα απέκτησα και ατζέντα. 40 χρόνια δικαστής στο ΣτΕ ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό. Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα. Νιώθω ότι θίγεται η τιμή μου, η υπόληψή μου, η αξιοπρέπειά μου, η προσωπικότητά μου και όχι μόνο αλλά κάτι ακόμη πιο πολύτιμο: η δικαστική μου τιμή» είπε βουρκωμένος ο κ. Ράμμος συγκινημένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontikigr ιδιαίτερα στεναχωρημένος-συγκινημένος ήταν και ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άκουγε τον κ. Ράμμο στην εκδήλωση. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τις επόμενες μέρες θα ο Ανδρουλάκης θα παρουσιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον μόνο Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης που επιτέθηκε σε πρόεδρο Ανεξάρτητης Αρχής. 

Διαβάστε επίσης:

Υπόδειγμα ενωτικού λόγου από την Τζάκρη…

Υποκλοπές: Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με τους «σκελετούς στη ντουλάπα» – Φόβοι και για νέες αποκαλύψεις

Γιαννούλης για Τζάκρη: Οι αυταρχικές και εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια του Κασσελάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:32