search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:59
MENU CLOSE

Υπόδειγμα ενωτικού λόγου από την Τζάκρη…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2306
2/11/2023
03.11.2023 12:35
tzakri

Μπορεί ο Κασσελάκης την Τρίτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα να ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι, ωστόσο φαίνεται ότι από το προεδρικό περιβάλλον ερμηνεύουν αυτή την παραίνεση ως one way, ότι έχει αποδέκτη δηλαδή μόνο τη μειοψηφία.

Στη συνεδρίαση της Τρίτης, πράγματι, δεν ακούστηκε κάποια πρόκληση από τα στελέχη της ηγετικής ομάδας – ο Πολάκης λέγεται πως ήταν τυπικός και δεν ξέφυγε –, ωστόσο το επόμενο πρωί η Θεοδώρα Τζάκρη άρχισε να πυροβολεί ξανά. Και μάλιστα από τη συχνότητα του… ΣΚΑΪ.

Σαφώς όλα τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περνούν από τις πρωινές δημοσιογραφικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και όλων των καναλιών, εκτοξεύοντας αιχμές κατά της μειοψηφίας. Εν τούτοις, κατά τον Παύλο Πολάκη, ο Θοδωρής Δρίτσας ήταν αυτός που «προσκύνησε τον ΣΚΑΪ για 5 λεπτά δημοσιότητας».

Εν πάση περιπτώσει, η γραμματέας της Κ.Ο. και τι δεν είπε την Τετάρτη σε κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά:

● Ότι οι διαγραφές θα πρέπει να προχωρήσουν «χωρίς δισταγμό» και, αν κάνει πίσω ο πρόεδρος, θα είναι «λάθος» και «πολιτική αυτοκτονία» (γιατί τόσο άγχος;) καθώς θα είναι σαν να στέκεται δίπλα «στους ανθρώπους που έχουν πάρει την απόφαση “γαία πυρί μειχθήτω”». Παράλληλα ενέταξε τους διαφωνούντες σε «συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος».

● Ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι πρόεδρος «μακράς πνοής» (!) και επομένως δεν πρέπει να κριθεί στις ευρωεκλογές, αλλά στις εθνικές εκλογές.

● Όσοι αντιδρούν στα εκτυλισσόμενα από την εκλογή προέδρου και μετά θέλουν να κάνουν το κόμμα «καλοκαιρινό» και «τσίρκο».

● Ο Κασσελάκης περνά μαρτύρια στα χέρια όλων αυτών των «δήθεν» αγωνιστών και πριν από αυτόν μαρτύρησε και ο Τσίπρας.

Φουλ ενωτικός λόγος…

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με τους «σκελετούς στη ντουλάπα» – Φόβοι και για νέες αποκαλύψεις

Γιαννούλης για Τζάκρη: Οι αυταρχικές και εμπρηστικές απόψεις δεν βοηθούν την προσπάθεια του Κασσελάκη

Άγρια «γαλάζια» κόντρα Σαλμά και Πλεύρη: «Εγώ δεν υπηρέτησα ακροδεξιές θέσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:55