search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34
MENU CLOSE

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ σε Σοφία Κόπολα: «Εκδικητική» η απεικόνιση του Έλβις στην ταινία «Πρισίλα»

03.11.2023 19:19
lisa marie

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένη από την απεικόνιση του πατέρα της, Έλβις Πρίσλεϊ, στο σενάριο της νέας ταινίας της Σοφία Κόπολα, «Priscilla».

Τέσσερις μήνες πριν η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ πεθάνει από καρδιακή ανακοπή τον Ιανουάριο του 2023, έστειλε email στην Κόπολα, ζητώντας της να επανεξετάσει την ερμηνεία της στον ρόλο του Βασιλιά του Rock ‘n’ Roll, σύμφωνα με το Variety.

Μάλιστα, σύμφωνα με μηνύματα που διέρρευσαν, το μοναχοπαίδι του Έλβις παρακαλούσε τη σκηνοθέτρια να αλλάξει το «συγκλονιστικά εκδικητικό και περιφρονητικό» σενάριο, αποκαλύπτοντας ότι αυτό επέτεινε περαιτέρω την ήδη εύθραυστη σχέση με τη μητέρα της, Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Η βιογραφική ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα της Πρισίλα το 1985, «Elvis and Me», και ακολουθεί τη σχέση και τον γάμο της με τον Έλβις, τον οποίο γνώρισε όταν εκείνη ήταν 14 ετών και εκείνος 24.

«Ο πατέρας μου εμφανίζεται μόνο ως ένα χειριστικό αρπακτικό», φέρεται να έγραψε η Λίζα Μαρί. «Ως κόρη του, διαβάζω αυτό και δεν βλέπω τίποτα από τον πατέρα μου σε αυτόν τον χαρακτήρα. Το διαβάζω αυτό και βλέπω την οπτική της μητέρας μου για τον πατέρα μου. Το διάβασα και βλέπω την συγκλονιστικά εκδικητική και περιφρονητική οπτική σου και δεν καταλαβαίνω γιατί».

Παρακάλεσε επίσης την Κόπολα να σκεφτεί τον αντίκτυπο που θα είχε η ταινία στα επιζώντα εγγόνια του Έλβις — Riley Keough, Finley Lockwood και Harper Lockwood — καθώς συνέχιζαν να θρηνούν για την απώλεια του αδελφού τους, Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020 σε ηλικία 27 ετών.

Η Λίζα Μαρί απείλησε επίσης να κάνει ότι θα δημοσιοποιήσει τις αντιρρήσεις της.

«Θα αναγκαστώ να πω ανοιχτά πώς νιώθω για την ταινία και να κινηθώ δημόσια ενάντια σε εσάς, τη μητέρα μου και αυτήν την ταινία», φέρεται να έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Μπεν Άφλεκ με βοήθησε να καταλάβω την αξία μου

Σαρλίζ Θερόν: Το ψυχικό τραύμα από τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η ερώτηση που την εκνεύρισε μπροστά στις κάμερες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 22:34