search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της

14.07.2023 11:35
lisa-marie-presley

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες η μοναχοκόρη του Ελβις Πρίσλεϊ Λίζα Μαρί, πέθανε από απόφραξη εντέρου.

Η απόφραξη ήταν αποτέλεσμα συμφύσεων που προκλήθηκαν από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους στην οποία υποβλήθηκε πριν από αρκετά χρόνια.

Η Πρίσλεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια 12 Ιανουαρίου του 2023 όπου και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της ήταν στις Χρυσές Σφαίρες δυο μέρες μετά τον θάνατό της.

Την ώρα του θανάτου της Πρίσλεϊ, οι τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι πρώτες βοήθειες είχαν σταλεί στο σπίτι της στο Καλαμπάσας, όπου τη βρήκαν σε καρδιακή ανακοπή.

Την Πέμπτη, 13 Ιουλίου, το γραφείο του ιατροδικαστή αποφάνθηκε ότι πέθανε από φυσικά αίτια και δήλωσε ότι η καρδιακή ανακοπή προκλήθηκε από «απόφραξη του λεπτού εντέρου».

Κάποιος παθαίνει απόφραξη εντέρου όταν το λεπτό έντερο αποφράσσεται, μερικές φορές ως αποτέλεσμα καρκίνου του παχέος εντέρου, φαρμάκων ή συμφύσεων (ουλώδης ιστός) που σχηματίζονται μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Ορισμένες παθήσεις που φλεγμαίνουν το έντερο μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε απόφραξη του λεπτού εντέρου.

Στην περίπτωση της Πρίσλεϊ, η έκθεση διαπίστωσε ότι οι συμφύσεις προκλήθηκαν από χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, γνωστή ως βαριατρική χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πριν από αρκετά χρόνια.

«Πρόκειται για γνωστή μακροχρόνια επιπλοκή αυτού του είδους της χειρουργικής επέμβασης», σημείωσε η έκθεση του ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον μπασκετμπολίστα – «Καμία γυναίκα δεν αξίζει ποτέ να χτυπηθεί» (video)

Κιάρα Φεράνι: Βρίσκεται στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής της Φραντσέσκα (photos)

Ορέστης Τζιόβας για τη μάχη με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ: «Έφτασα στα όριά μου και βγήκα πιο δυνατός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:03