search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 03:10
MENU CLOSE

Ράσελ Μπραντ: Διάλεγε γυναίκες από το κοινό και η ομάδα του «κανόνιζε» να τις συναντάει

03.11.2023 09:44
russel-brand

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Βρετανό ηθοποιό Ράσελ Μπραντ, καθώς άτομα από τον κύκλο του αποκαλύπτουν πως διάλεγε γυναίκες από το κοινό και έβαζε τους βοηθούς του να βρίσκουν τα κινητά τους τηλέφωνα ή να τις οδηγούν στο καμαρίνι του μετά τα shows του.

Πέντε γυναίκες κατηγορούν τον ηθοποιό για καταχρηστική και επιθετική συμπεριφορά, η οποία συμπεριλαμβάνει τον βιασμό, την σεξουαλική επίθεση και την συναισθηματική κακοποίηση.

Οι αποκαλύψεις των Times, Sunday Times και Chanel Four συγκλόνισαν την σόου μπιζ και ειδικά στην Μεγάλη Βρετανία ο σάλος που ξέσπασε δεν λέει να κοπάσει.

Ένα από τα θύματά του ήταν μόλις 16 ετών όταν κακοποιήθηκε από τον Ράσελ Μπραντ, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες επιτιθέμενος στα «συστημικά» όπως τα αποκάλεσε ΜΜΕ.

Το αποτέλεσμα είναι η καλλιτεχνική του περσόνα να καταρρέει, αφού εταιρίες όπως η Tavistock Wood Management που τον μανατζάριζε, τον παράτησε με μια σκληρή δήλωση, ενώ αφαίρεσε το προφίλ του από την ιστοσελίδα της.

Όπως δήλωσαν μέλη της παραγωγής του σόου Big Brother’s Big Mouth που παρουσίαζε ο Βρετανός κωμικός «Ήταν σαν να πηγαίναμε αρνιά στο σφαγείο. Βασικά ενεργούσαμε σαν νταβατζήδες που έπρεπε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του Ράσελ» επισημαίνοντας: «έδειχνε άτομα από το κοινό και μετά ένας βοηθός πήγαινε και ζήταγε τους αριθμούς των τηλεφώνων τους».

Διαβάστε επίσης:

Βικτώρια Καρύδα: Ξανά στην πασαρέλα 7 μήνες μετά τη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της

Ρόμπι Γουίλιαμς: Μίλησε για τη μάχη του με την ανορεξία – «Έτρωγα μόνο μια μπανάνα την ημέρα»

Αντζελίνα Τζολί: «Η Γάζα ομαδικός τάφος, οι παγκόσμιοι ηγέτες συνένοχοι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16