search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:15
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: «Η Γάζα ομαδικός τάφος, οι παγκόσμιοι ηγέτες συνένοχοι»

02.11.2023 20:30
angelina-jolie-new

«H Γάζα ήταν μια υπαίθρια φυλακή για σχεδόν δύο δεκαετίες και τώρα γίνεται γρήγορα ομαδικός τάφος», γράφει η Αντζελίνα Τζολί στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram. 

Σε νέα τοποθέτηση για όσα διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή, η σταρ του Χόλιγουντ και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες αναφέρει:

«Το 40% των νεκρών είναι παιδιά, των οποίων οι οικογένειες έχουν σκοτωθεί. Καθώς ο κόσμος παρακολουθεί και με την ενεργή υποστήριξη πολλών κυβερνήσεων, εκατομμύρια Παλαιστίνιοι πολίτες τιμωρούνται συλλογικά καθώς στερούνται τροφής, φαρμάκων και ανθρωπιστικής βοήθειας. Αρνούμενοι την έκκληση για μια ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός και το μπλοκάρισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας από την επιβολή και στις δύο πλευρές, οι παγκόσμιοι ηγέτες είναι συνένοχοι σε αυτά τα εγκλήματα», προσθέτει η Τζολί.

Διαβάστε επίσης:

Δόμνα Μιχαηλίδου και Λεωνής Μαντωνάκης μαζί στο γήπεδο

Κόρτνεϊ Κοξ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – «Φαινόταν μελαγχολική»

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί η γυναίκα που γευμάτισε μαζί του λίγες ώρες πριν πεθάνει – «Άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτήν τη γη» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:14