search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:41
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Συγκινεί η γυναίκα που γευμάτισε μαζί του λίγες ώρες πριν πεθάνει – «Άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτήν τη γη» (photos)

02.11.2023 13:19
perry_modelo

Η «μυστηριώδης γυναίκα» με την οποία εθεάθη ο Μάθιου Πέρι μια μέρα πριν από τον πρόωρο θάνατό του σε εστιατόριο ξενοδοχείου, με τις φωτογραφίες από αυτήν την τελευταία έξοδο του ηθοποιού να κάνουν τον γύρο του κόσμου, αποκαλύφθηκε ότι είναι η Athenna Crosby.

Το 25χρονο μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια σε story της στο Instagram αποκάλυψε ότι ήταν «ένα από τα τελευταία άτομα» που είδε και μίλησε με τον σταρ της τηλεοπτικής σειράς τα «Φιλαράκια» λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός το Σάββατο στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Τις φωτογραφίες από αυτό το γεύμα είχε δημοσιεύσει αποκλειστικά το TMZ.

«Δεν επρόκειτο να μιλήσω για αυτό, αλλά αυτό που θα πω είναι ότι είχα την τιμή να γνωρίσω προσωπικά τον Mάθιου», έγραψε ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πέρι.

«Είμαι τόσο συντετριμμένη από τον θάνατό του, αλλά ένιωσα ότι ήταν κακόγουστο να μιλήσω για αυτό δημόσια, καθώς η προσοχή δεν έπρεπε να στραφεί σε εμένα, αλλά σε αυτόν και στην κληρονομιά του και ήταν ένα άτομο που προστάτευε την ιδιωτικότητά του και πάντα το σεβόμουν αυτό στη φιλία μας»

Και κατέληξε: «Αλλά όντως ήμασταν φίλοι και ήμουν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που του μίλησα και τον είδα πριν πεθάνει».

Σε μια επόμενη ανάρτηση, η 25χρονη από τη Βενεζουέλα αποκάλυψε πώς ένιωθε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους ραντεβού την περασμένη Παρασκευή στο Hotel Bel-Air.

«Θέλω να τονίσω ότι ο Μάθιου ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση και μου μίλησε με ενθουσιασμό για τα πράγματα που σχεδίαζε στη ζωή του», έγραψε.

«Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός» σχολίασε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Κρόσμπι προέτρεψε τους θαυμαστές να «απέχουν από οποιαδήποτε εικασία γύρω από τον θάνατό του» προς το παρόν.

«Να ξέρετε ότι ανέκαμπτε και πραγματικά άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτόν τον πλανήτη», έγραψε.

«Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας μας έχει πραγματικά χάσει έναν θρύλο. Aναπαύσου εν ειρήνη» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Τι θα γίνει με την τεράστια περιουσία του τηλεοπτικού «Τσάντλερ» (video)

Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις για τον θάνατό του

Μάθιου Πέρι: Οι τελευταίες φωτογραφίες λίγες ώρες πριν πεθάνει (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24