search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:17
MENU CLOSE

Στην τελική ευθεία ο γραμματέας της Ν.Δ.

04.11.2023 07:34
nd_peiraiws_sima

Όπως έχει ξαναγράψει το «Ποντίκι», σε φάση αναζήτησης νέου γραμματέα της Ν.Δ. βρίσκεται το κόμμα (καθώς ο Παύλος Μαρινάκης είναι… αμετακίνητος από κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ) και η διαδικασία μπαίνει σε τελική φάση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης θα λάβει τις εισηγήσεις των στενών συνεργατών του σχετικά με το πρόσωπο που θα γίνει νέος γραμματέας (το οποίο επιδιώκεται να είναι νέο σε ηλικία και γυναίκα) μετά την επιστροφή του από την Κίνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα και τώρα δεν υπάρχει «φαβορί» και ότι κάποια ονόματα που έχουν ακουστεί δεν ισχύουν. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα υπάρξει και σχετική συζήτηση και… brainstorming με το επιτελείο του Μαξίμου πριν ο Μητσοτάκης πάρει την τελική απόφαση για το πρόσωπο που θα κληθεί να «γεμίσει τα παπούτσια» του Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης:

Επικοινωνία Δώρας Αυγέρη με Παύλο Μαρινάκη – Ποιος ήταν ο λόγος

Υποκλοπές: Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με τους «σκελετούς στη ντουλάπα» – Φόβοι και για νέες αποκαλύψεις

Χρήστος Ράμμος: Ο συγκινημένος Ανδρουλάκης και η… ατζέντα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 18:16