search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:01
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας: «Και με το μετρό και με το πράσινο», λένε κύκλοι του δημάρχου

09.11.2023 14:43
doukas_0911_1460-820_new

«Το μετρό πρέπει να προχωρήσει και οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας», τονίζουν κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, σχετικά με το ζήτημα ανάπτυξης του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων.

«Επειδή ορισμένοι καλόπιστα και άλλοι κακόβουλα συνεχίζουν να παρερμηνεύουν τη θέση μας, την επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά. Διακηρύξαμε ως βασική προγραμματική μας δέσμευση την Πράσινη Αθήνα. Για εμάς δίλημμα δεν υπάρχει: Και με το μετρό και με το πράσινο. Το μετρό πρέπει να προχωρήσει και οι δεσμεύσεις για την αποκατάσταση των δέντρων και του πρασίνου πρέπει να τηρηθούν μέχρι κεραίας. Παντού και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις.

Καθήκον μας είναι, από 1-1-2024 να παρακολουθούμε και να παρεμβαίνουμε όπου χρειάζεται, για να γίνει ο στόχος μας πράξη. Απαρέγκλιτα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κύκλοι του δημάρχου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ξετυλίγεται το χρονικό της διάσπασης – Το κείμενο υπογραφών της Ομπρέλας, τα μηνύματα τη ηγεσίας και το σήμα κινδύνου από Δραγασάκη

Μητσοτάκης από το Παρίσι: «Η ύπαρξη παλαιστινιακού κράτους αποτελεί προϋπόθεση για μακροχρόνια ειρήνη στην περιοχή» (photos/video)

Κασσελάκης: Να αποπέμψει ο πρωθυπουργός τον Άδωνι – Θύελλα αντιδράσεων από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τον υπουργό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 16:01