search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:17
MENU CLOSE

«Πυρά» Κανάκη κατά Άδωνι για Τέμπη: «Θα διαπιστώσεις αγαπητέ πόσο ενδιαφέρει τον Έλληνα» (video)

10.11.2023 10:55
kanakis new

Την οργισμένη απάντηση του Αντώνη Κανάκη προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών.

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φαίνεται ότι εξοργίστηκε και θέλησε να σχολιάσει τη φράση του υπουργού Εργασίας «ποιος ενδιαφέρεται για την εξεταστική για τα Τέμπη;».

«Μια που ήμασταν και στις φυσικές καταστροφές, ο Άδωνις Γεωργιάδης το ξεστόμισε αυτό το πράγμα. Μάγεψε για μια ακόμα φορά. Πραγματικά ότι πιο… πώς να το χαρακτηρίσει κανείς. Βγήκε και είπε: σιγά μην ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης για το αν θα υπάρξει προανακριτική επιτροπή για τους θανάτους στα Τέμπη. Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης αλλά το περιμένει πώς και πώς. Και αν δεν συμβεί αυτό, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την ιστορία στα Τέμπη, θα διαπιστώσεις αγαπητέ Άδωνι πόσο πολύ ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη», σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης.

«Είναι απίστευτο, όμως! Είναι απίστευτο, άσχετα με όλα αυτά! Ξέρετε, τα Τέμπη μάς έχουν πονέσει όλους τους Έλληνες πάρα πολύ αλλά είναι απίστευτο ότι μπορεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη να διατυπώνεται κάτι τέτοιο και όλα καλά. Όλα καλά, ρε παιδιά, εντάξει», συμπλήρωσε στον αέρα του Ράδιο Αρβύλα της Πέμπτης (10/11).

Νέες διευκρινίσεις και συγγνώμη από Άδωνι

Εν τω μεταξύ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Παρασκευής (10/11), θέλησε για ακόμη μια φορά να δώσει διευκρινίσεις για τη δήλωσή του, στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Εγώ ξέρω το τι είπα και για το τι πράγμα έχω ζητήσει συγγνώμη. Ζήτησα συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων που η δήλωσή μου όπως εκφράστηκε άφηνε τη δυνατότητα στους πολιτικούς μου αντιπάλους να κάνουν αυτήν τη διαστρέβλωση. Αντιθέτως, ο δημοσιογράφος που μου έκανε την ερώτηση και που έλαβε από εμένα την απάντηση, ο ίδιος βγήκε και είπε ότι ‘ο κ. Γεωργιάδης δεν είπε αυτό που λέτε’. Δε ζήτησα συγγνώμη για τη δήλωση per se» είπε αρχικά.

«Η δήλωση όπως σχολιάστηκε ήταν “Άδωνις Γεωργιάδης: Οι Έλληνες δεν ενδιαφέρονται για τα Τέμπη”. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έχω πει ποτέ και ούτε θα μπορούσα να το πω. Η ερώτηση ήταν ‘πρέπει, πιστεύετε να γίνει εξεταστική ή προκαταρκτική’ και απαντάω ότι το αν θα γίνει εξεταστική ή προκαταρκτική δεν είναι αυτό που κυρίως αφορά τους Έλληνες. Όχι ότι δεν αφορά τους Έλληνες το δυστύχημα των Τεμπών αλλά δεν αφορά τους Έλληνες οι διαφωνίες των κομμάτων επί της διαδικασίας», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Πέντε σειρές που έχουν κερδίσει Emmy

Στην κορυφή της τηλεθέασης «σκαρφάλωσε» ο «Σασμός»

Απεργία στο Χόλιγουντ: Προβληματισμός και ανησυχία «αγκαζέ» με τον ενθουσιασμό, έπειτα από την συμφωνία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:17