search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:25
MENU CLOSE

Στην κορυφή της τηλεθέασης «σκαρφάλωσε» ο «Σασμός»

09.11.2023 19:28
sasmos treiler 776- new

Ο «Σασμός» πέρασε πρώτος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει «στροφές». Την Τετάρτη η σειρά του Alpha είχε τηλεθέαση ίδια με εκείνη που είχε καταφέρει την Τρίτη.

Για την ακρίβεια το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν 5.000 τηλεθεατές λιγότεροι από εκείνους που επέλεξαν το προχθεσινό το οποίο μάλιστα ήταν δεύτερο σε προτιμήσεις, στο σύνολο των προγραμμάτων της ημέρας.

Ο «Σασμός» κέρδισε στην κόντρα με τη «Γη της ελιάς» απλώς διότι η σειρά του Mega εκτάκτως δεν είχε επεισόδιο σε κανονική διάρκεια , λόγω του αγώνα Κοπεγχάγη- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο του Champions League.

Η ιδιαιτερότητα αυτή στο πρόγραμμα του Mega, σαν να επηρέασε- θετικά- την απόδοση της σειράς «Η μάγισσα» του ΑΝΤ1, η οποία με αξιώσεις και φιλοδοξία στέκεται απέναντι στις αντίπαλες σειρές και φαίνεται να έχει τραβήξει βλεμματα πάνω της επηρεάζοντας τις αποδόσεις των ανταγωνιστών της.

Στην τέταρτη θέση πλασαρίστηκε η σειρά «Έρωτας φυγάς» και στην πεμπτη θέση των τηλεπροτιμήσεων βρέθηκε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», σύμφωνα με τη Nielsen.

Σταθερό στη θέση του το ηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και έβδομη επιλογή της ημέρας ήταν το ματς του CHL που μετέδωσε «ζωντανά» το Mega.

Στο #8 του Top 10  το «Προξενιό της Ιουλίας», τάση ανόδου για τον «Παράδεισο των κυριών» και το τηλεπαιχνίδι «5χ5» σαν να «έσπασε το ρόδι» και πλασαρίστηκε στην δέκατη πλην όμως περίπτη θέση της δεκάδας με τα δημοφιλέστερα  προγράμματα της ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

Απεργία στο Χόλιγουντ: Προβληματισμός και ανησυχία «αγκαζέ» με τον ενθουσιασμό, έπειτα από την συμφωνία

Μαρία Κοζάκου: Τέλος εποχής από την Eurovision – Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε την αποχώρησή της

Τηλεθέαση: Αμετακίνητος από την πρώτη θέση ο ΑΝΤ1 – Πτωτική η τάση του γενικού δείκτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:24