search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Κάτια Δανδουλάκη: «Σέβομαι τα νούμερα τηλεθέασης, δεν λένε ποτέ ψέματα»

12.11.2023 18:02
DANDOULAKI

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για τη Λάμψη, τη συμβουλή της Αλίκης Βουγιουκλάκη αλλά και για τους Πανθέους, τόσο την πρώτη όσο και την τωρινή τηλεοπτική τους εκδοχή.

«Πλήττω όταν δεν καταλαβαίνω το θέμα μιας παράσταση.

Έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν είναι υψηλή τέχνη. Ουδέποτε τη σνομπάρισα. Δεν έχω κανένα σνομπισμό για κανένα είδος και κανέναν άνθρωπο.

Την εποχή της Λάμψης ακούγαμε “τι χάλια είναι αυτά” και οι άλλοι μισοί έβλεπαν τη σειρά. Ήταν τεράστια επιτυχία μου, ήταν η πρώτη καθημερινή σειρά. Όλη μου η αγωνία ήταν να πω το ναι. Με επηρέασε εκτός από τον Νίκο Φώσκολο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη που μου έλεγε “μην τυχόν το χάσεις θα έχεις να κάνεις μαζί μου!” και είχε δίκιο.

Πολύ συγκινητική η πρόταση για τους Πανθέους. Κάθε φορά γυρίζω πίσω. Έχουμε να κάνουμε με ένα λατρευτό κείμενο. Με σημάδεψε, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα μια γυναίκα ερωμένη, έπαιζα μέχρι τότε πιο ενζενί. Η Μάρμω με έβαλε για πρώτη φορά στους ρόλους για τους οποίους είμαι φτιαγμένη γιατί είμαι και πολύ ψηλή, δεν είναι κάτι που συμμαζεύεται.

Θα ρωτήσω πάντα για τα νούμερα. Και στο θέατρο το κάνω. Τα νούμερα τι σημαίνουν; Αρέσει ή δεν αρέσει αυτό που κάνω; Τα σέβομαι τα νούμερα γιατί δεν λένε ποτέ ψέματα. Για κάποιο λόγο επειδή είμαι μαθηματικό μυαλό, τα μαθηματικά είναι η σοφία της ζωής. Τα νούμερα σε οδηγούν. Όταν ένα θεατρικό αποτυχαίνει δεν αποτυχαίνει χωρίς λόγο, κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχουν αποτυχίες χωρίς λόγο όπως δεν υπάρχει και επιτυχία χωρίς λόγο» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τζίνα Αλιμόνου για τη χρήση των social media από ανήλικους: Είναι σα να παρατάς το παιδί σου στην Ομόνοια

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Αυτοί που κρίνουν τη Δέσποινα Βανδή να κοιτάξουν το πρόβλημά τους

Κάτια Νικολαΐδου: Το ηχητικό που έστειλε 15 μέρες πριν φύγει από τη ζωή – «Ετοίμασε τα ρούχα μου…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:25