search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Χόκεϊ: Συνελήφθη ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια για το θάνατο παίκτη από παγοπέδιλο

14.11.2023 20:04
xokei-new

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο του παίκτη χόκεϊ επί πάγου Άνταμ Τζόνσον, που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα όταν δέχτηκε χτύπημα από παγοπέδιλο στον λαιμό.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ δεν ανακοίνωσε το όνομα του συλληφθέντος. Τα στοιχεία, ωστόσο, καθώς και η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο συλληφθείς είναι ο Ματ Πέτγκρεϊβ, δηλαδή ο αντίπαλος του Τζόνσον στη μοιραία φάση, που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο τραυματισμός του 29χρονου παίκτη των Nottingham Panthers Άνταμ Τζόνσον ήταν τόσο τρομακτικός που το παιχνίδι εναντίον της Sheffield Steelers στις 28 Οκτωβρίου, διακόπηκε και οι θεατές συντετριμμένοι έκλαιγαν με λυγμούς. Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εξέταση επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος του Τζόνσον ήταν αποτέλεσμα θανατηφόρου τραυματισμού στον αυχένα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ.

Ο παίκτης των Panthers σκοτώθηκε, όταν η λεπίδα του παγοπέδιλου του αντιπάλου του και παίκτη των Sheffield Steelers, Ματ Πέτγκρεϊβ, του έκοψε το λαιμό. Την περασμένη Κυριακή, περισσότεροι από 8.000 οπαδοί τήρησαν ενός λεπτού σιγή σε αγώνα, τιμώντας τη μνήμη του Τζόνσον.

Διαβάστε επίσης:

Basket League: Πέρασε με νίκη ο Παναθηναϊκός από το Αλεξάνδρειο, 75-65 τον Άρη

40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Ανίκητος ο Κενυάτης Μπένζαμιν Κίπτο – Κατέρριψε ρεκόρ του 2014

«Βόμβα» στην Εθνική: Ο Πογιέτ αποκάλυψε πως ο βοηθός του δεν έχει πληρωθεί εδώ και οκτώ μήνες – Τι απαντά η ΕΠΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:38