search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:00
MENU CLOSE

Μάθιου Πέρι: Μυστήριο με τον θάνατό του- Πότε θα μάθουμε με ακρίβεια την αιτία

14.11.2023 16:04
Matthew_Perry
AP

Πριν από λίγα 24ωρα δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι, του αγαπημένου Chandler Bing από τα «Φιλαράκια». Ο ηθοποιός έφυγε πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Το πιστοποητικό αυτό ωστόσο δεν αναγράφει περισσότερες λεπτομέρειες για τον θανατό του. Πότε θα ξέρουμε την πραγματική αιτία θανάτου.

Συγκεκριμένα το πιστοποιητικό θανάτου δεν αναφέρει κάτι περισσότερο από τις πληροφορίες που ήδη μεταδόθηκαν λίγες ημέρες μετά τα τραγικά νέα ότι θα χρειαστεί να περάσουν μήνες για να μάθουμε από τι πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου (ξημερώματα 29/10/2023 στην Ελλάδα) και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για καρδιακή προσβολή και πνιγμό.

Μέχρι σήμερα, η αιτία θανάτου του παραμένει απροσδιόριστη αφού η αρχική νεκροψία δεν έδειξε σημάδια μεθαμφεταμίνης ή φαιντανύλης στον οργανισμό του, όπως αναφέρει ο Independent σχετικά με το γεγονός ότι δόθηκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου.

Πότε θα ξέρουμε με ακρίβεια την αιτία θανάτου

Φαίνεται πως η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι δεν θα γίνει γνωστή, παρά μόνο μετά από 4-6 μήνες, όταν δηλαδή ολοκληρωθούν οι επιπλέον εξετάσεις που πρέπει να γίνουν στη σορό του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός κηδεύτηκε σε στενό κύκλο στις 3 Νοεμβρίου στο Forest Lawn Memorial Park στο Λος Άντζελες. Τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» του ήταν εκεί μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Μάθιου Πέρι πάλευε με τους… δαίμονές του για χρόνια, καθώς ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Έχει μιλήσει ανοιχτά και ειλικρινά για τους αγώνες του και το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» το 2022.

«Φαινόταν καλύτερα»

Όταν πέθανε, η δημιουργός των «Friends» Marta Kauffman επιβεβαίωσε ότι ήταν νηφάλιος. «Φαινόταν καλύτερα από ό,τι είχα δει εδώ και καιρό. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη. Ήταν συναισθηματικά σε καλό σημείο, έδειχνε καλά, είχε κόψει το κάπνισμα», δήλωσε στην εκπομπή TODAY μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι.

«Ήταν χαρούμενος και ευδιάθετος. Δεν φαινόταν να τον βαραίνει τίποτα. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, γι’ αυτό και αυτό φαίνεται τόσο άδικο» πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

Ταυτοποιήθηκε 31 χρόνια μετά «η γυναίκα με το τατουάζ λουλούδι» – Το πτωμα της είχε βρεθεί το 1992 σε ποτάμι (photos/video)

Μανούσος Μανουσάκης: Η αντίδρασή του όταν είδε πρώτη φορά την Παπαχαραλάμπους για τους «Ψιθύρους Καρδιάς»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Εκθαμβωτική στην πρεμιέρα της «Φόνισσας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 09:56