search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:51
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Το βίντεο του Luben με το… «οικογενειακό κλίμα» στην ομιλία Κασσελάκη στην ΚΕ

14.11.2023 18:36
kasselakis-new

Στο στόχαστρο του Luben βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, αλλά και το «πολεμικό» κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Με τίτλο «Φανταστικό οικογενειακό κλίμα», το Luben δημιούργησε ακόμα ένα χιουμοριστικό βίντεο, με τις… παρεμβάσεις και τις ατάκες στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωταγωνίστησαν οι φωνές, τα γέλια, τα γιουχαΐσματα, οι ατάκες Κασσελάκη, οι… προτροπές «να πας στο Μαϊάμι», αλλά και το «αίσχος» που φώναξε ο Νίκος Φίλης.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Στέφανο Κασσελάκη να μιλάει για τις ψήφους που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές από τους απόδημους και τότε γίνεται η πρώτη διακοπή της ομιλίας τους, καθώς στελέχη που βρίσκονται στο πίσω μέρος της αίθουσας φωνάζουν και διαμαρτύρονται.

Στη συνέχεια παρακολουθούμε όσα ακούστηκαν, «στο Μαϊάμι να πας», η φέτα, η πολιτική του Pummaro, αλλά και οι αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ καθ’όλη την διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος ο YouTuber που βασάνιζε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση

Πολυτεχνείο 2023: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι

ΣΕΓΑΣ σε Βρούτση: Στο σκοτάδι παραμένει ο Άγιος Κοσμάς – Ξεσπά η Νικόλ Κυριακοπούλου για τις άθλιες συνθήκες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:49