search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:33
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας» – Τι είπε για την «Ώρα του Προέδρου» στο ραδιόφωνο και τις live συνομιλίες με τους πολίτες

13.11.2023 10:39
kasselakis

Λίγες ώρες μετά την κρίσιμη και επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε νέα παρέμβαση, τονίζοντας ότι η σημερινή είναι μία νέα μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για την παράταξή μας που ενωμένη και με φρέσκες ιδέες και φρέσκο λόγο και με βαθιά ανθρωπιστικό και οικολογικό πρόσημο θα πάμε μπροστά και θα ανοίξουμε το κόμμα στην κοινωνία», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με παρέμβασή του στο Κόκκινο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε ότι τα όργανα του κόμματος δουλεύουν και ότι «θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι οι διαφορές μέσα στο κόμμα σε επίπεδο πολιτικής είναι μικρές, σημειώνοντας ότι «δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας», υπογραμμίζοντας ότι «προχωράμε σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά».

Η «ώρα του Προέδρου»

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε επίσης ότι προτίθεται μία φορά την εβδομάδα να απαντά στους πολίτες live, μέσω του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο».

Διαβάστε επίσης:

Πέτη Πέρκα: Αποφάσισα να αποχωρήσω όταν άκουσα την ομιλία Κασσελάκη – Ντρέπομαι για τους συντρόφους που παρέμειναν στην αίθουσα (video)

ΣΥΡΙΖΑ: Πώς «διαβάζουν» στο ΠΑΣΟΚ τις εξελίξεις – Οι κινήσεις Ανδρουλάκη 

Σε αδιέξοδο η κυβέρνηση με την ακρίβεια – Η παρέμβαση Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20