search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Οι Παξοί βγαίνουν από τον τραπεζικό χάρτη της χώρας – Έκλεισε και το τελευταίο κατάστημα

15.11.2023 00:36
paxoi-new

Έντονο κύμα δυσαρέσκειας στην τοπική κοινωνία των Παξών έχει προκαλέσει η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το μόνο υποκατάστημα του νησιού, αφήνοντας έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό με πέντε χιλιάδες μόνιμους κατοίκους, χωρίς πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ελάχιστα λειτουργικά έξοδα, καθώς απασχολεί μόνο δύο υπαλλήλους, οι οποίοι εξυπηρετούν χιλιάδες επιχειρηματίες, υπερήλικες χωρίς ψηφιακές δεξιότητες και φυσικά τουρίστες υψηλού οικονομικού προφίλ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΥΤΠΕ) καλεί τη Διοίκηση της Τράπεζας να αναστείλει αυτή την αψυχολόγητη κι επιζήμια για την εικόνα της Τράπεζας απόφαση, η οποία αναδεικνύει για μια ακόμη φορά, τα αδιέξοδα της εμμονικής στρατηγικής της συρρίκνωσης του δικτύου καταστημάτων και της απώλειας των θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, ο Σύλλογος εργαζομένων στηρίζει τις πρωτοβουλίες των τοπικών Βουλευτών και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου οι Παξοί να μην μετατραπούν σε ξεχασμένη περιοχή στον τραπεζικό χάρτη της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Καταθέσεις «φωτιά» για τον θάνατο του 17χρονου: «Ο αστυνομικός τον κλώτσησε, τον σημάδεψε με το όπλο και τον σκότωσε» (Video)

Επεισόδια σε Μέγαρα, Θήβα και βόρεια Ελλάδα για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 17χρονου – Τραυματίστηκε ο δήμαρχος Αλιάρτου

Έρευνα της Kapa Research για το Πολυτεχνείο: Πώς βλέπει η κοινή γνώμη την εξέγερση 50 χρόνια μετά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:34