search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Πρωτιά τηλεθέασης για τον ΑΝΤ1 την Τρίτη

15.11.2023 18:21
ANT12

Δυναμικό comeback επιχειρεί ο ΑΝΤ1 από την εκκίνηση της εβδομάδας. Την Τρίτη ήταν εκείνος ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει την πλειονότητα των προτιμήσεων των τηλεθεατών. Το 14,5% μερίδιο στο σύνολο της ημέρας αποτελεί έκφανση της προτίμησης αυτής.

Το Mega βελτίωσε επίσης τη δυναμική του στην κούρσα με χαρακτηριστικά κόντρας που αναπτύχθηκε με το κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο του «κόστισε» η χαμηλή απόδοση της πρωϊνομεσημεριανής ζώνης προγραμμάτων η οποία μοιάζει με αχίλλειο πτέρνα για το κανάλι της Συγγρού.

Ο Alpha εμφανίζει σταθερότητα στην απόδοση του (περί το 12%), όμως η «κοιλιά» στην μεταμεσημεριανή και απογευματινή ζώνη προγράμματός του «μετρίασε» τη φόρα που είχε και από ότι φάνηκε και από τις δυναμομετρήσεις της Nielsen, η χθεσινή πιθανόν να ήταν μια όχι τόσο καλή ημέρα για τις προτάσεις του σταθμού στην πρωινή ζώνη του.

Γκρουπ δεύτερης δυναμικότητας διαμορφώνουν οι Star και Σκάι. Χθες εμφάνισαν παρόμοια δυναμική, μονομάχησαν για το τέταρτο σε μέγεθος κομμάτι της πίτας, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς τελικά αποτέλεσε την τέταρτη επιλογή των τηλεθεατών και εκείνο του Φαλήρου την πέμπτη με μερίδιο μόλις 0,1% λιγότερο από αυτό του Star.

Σε καθοδική πορεία φαίνεται πάντως να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Open και χθες βρέθηκε πίσω από την ΕΡΤ1, η δυναμική της οποίας προσέγγισε το 6%.

Το Μακεδονία TV, με πρόγραμμα «κονσέρβα», καταφέρνει να έχει καλύτερο πλασάρισμα στο τηλεοπτικό κοινό από ότι τα ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2, κανάλια τα οποία έχουν μείγμα προγραμμάτων με ποιοτικότερα χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Η ΕΡΤ3 θα ενισχυθεί με το μισθωμένο πρόγραμμα της ΕΡΤ2- Μικρό περιθώριο για νέες εσωτερικές παραγωγές

Alpha: Σειρά παρωδία των δραματικών σίριαλ από τους Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου

ΕΣΡ: «Βροχή» από καταγγελίες σε βάρος καναλιών και εκπομπών από το κόμμα Νίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:14