search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Ο μεγιστάνας της ραπ, Sean “Diddy” Combs, κατηγορείται για βιασμό από την τραγουδίστρια Cassie

17.11.2023 18:13
diddy

Ο Σον “Diddy” Κομπς κατηγορείται μετά από μήνυση εναντίον του ότι υπέβαλε την τραγουδίστρια R&B Cassie,πρώην σύντροφός του, σε ξυλοδαρμούς και βιασμό.

Η Cassie, της οποίας το κανονικό όνομα είναι Κασσάντρα Βεντούρα, ισχυρίστηκε στη μήνυση που κατατέθηκε κατά του παραγωγού και μεγιστάνα της μουσικής στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, ότι ο Κομπς την έφερε στον «επιδεικτικό, γρήγορο και τροφοδοτούμενο από ναρκωτικά τρόπο ζωής» λίγο μετά τη συνάντησή τους και υπέγραψε στην εταιρεία του όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 37, το 2005.

Ο δικηγόρος Μπεν Μπράφμαν είπε ότι ο Κομπς «αρνείται κατηγορηματικά» τους ισχυρισμούς.

Η 37χρονη τραγουδίστρια είπε ότι ο Κομπς, τώρα 54 ετών, ξεκίβησε την κακοποίηση μόλις ξεκίνησε η σχέση τους.

Η μήνυση ισχυρίζεται ότι, «επιρρεπής σε ανεξέλεγκτη οργή», την υπέβαλε σε «άγριους» ξυλοδαρμούς στους οποίους τη γρονθοκοπούσε, την κλωτσούσε και την ποδοπατούσε. Ισχυρίζεται ότι της έδωσε ναρκωτικά και την ανάγκασε να κάνει σεξ με άλλους άντρες και τους μαγνητοσκοπούσε.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η τραγουδίστρια ενώ προσπαθούσε να τερματίσει τη σχέση το 2018, ο Combs την ανάγκασε να μπει στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και τη βίασε.

«Μετά από χρόνια στη σιωπή και στο σκοτάδι, είμαι επιτέλους έτοιμη να πω την ιστορία μου και να μιλήσω εκ μέρους και προς όφελος άλλων γυναικών που αντιμετωπίζουν βία και κακοποίηση στις σχέσεις τους», είπε η Βεντούρα σε δήλωση.

Ο δικηγόρος του Κομπς χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς «ψέματα».

«Τους τελευταίους έξι μήνες, ο κ. Κομπς υποβλήθηκε στην επίμονη απαίτηση της κυρίας Βεντούρα για 30 εκατομμύρια δολάρια, υπό την απειλή ότι θα γράψει ένα επιζήμιο βιβλίο για τη σχέση τους, αίτημα που απορρίφθηκε κατηγορηματικά ως κραυγαλέος εκβιασμός», είπε σε δήλωσή του. «Παρά το γεγονός ότι απέσυρε την αρχική απειλή της, η κ. Βεντούρα έχει καταφύγει τώρα στην υποβολή μήνυσης γεμάτη με αβάσιμα και εξωφρενικά ψέματα, με στόχο να αμαυρώσει τη φήμη του κ. Κομπς και να ζητήσει ένα μισθό».

Ο δικηγόρος της Βεντούρα, Ντάγκλας Γουίγκντορ απάντησε ότι ο Κομπς της πρόσφερε «οκταψήφιο αριθμό χρημάτων για να τη φιμώσει και να αποτρέψει την κατάθεση αυτής της αγωγής. Απέρριψε τις προσπάθειές του και αποφάσισε να δώσει φωνή σε όλες τις γυναίκες που υποφέρουν στη σιωπή».

Διαβάστε επίσης:

«Φόνισσα»: Η επίσημη πρεμιέρα και το μήνυμα της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη για τον σεξισμό και την έμφυλη βία

Βατίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τροχαίο – «Σκέφτομαι να βάλω κάμερες ακόμα και πάνω μου» (Video)

Βέρτης για Πρωτοψάλτη: Η λέξη «χοντρή» υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:17