ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Σταρόβας για Πρωτοψάλτη: Λίγο «τάχα μου» να αλλάζεις τον στίχο ενός τραγουδιού

19.11.2023 11:51

Σχόλιο για τη λέξη «χοντρή» που παρέλειψε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από το τραγούδι «Άδωνις» στη συναυλία με τον Γιώργο Νταλάρα έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται, γιατί είναι και μια μερίδα του κόσμου που έχει παγιδευτεί σε αυτό το politicaly correct και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζονται κιόλας. Είναι λίγο στην υπερβολή του το πράγμα. Από την άλλη καταλαβαίνω και την άλλη πλευρά. Δηλαδή εγώ τώρα με αυτή τη λογική θα έπρεπε να πάθω κατάθλιψη, κάθε φορά που αυτοσακράζομαι, αλλά σέβομαι αυτούς που ενοχλούνται. Το να αλλάζεις τον στίχο όμως, το θεωρώ και λίγο τάχα μου, υποκριτικό».

Το ξέσπασμα του Κραουνάκη

Μιλώντας χθες στην ίδια εκπομπή, ο Σταμάτης Κραουνάκης εξέφρασε την ενόχλησή του για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα.

Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργιελαριό” με αυτό το θέμα. Τρεις μέρες. Την ημέρα του ”Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος», επισήμανε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Σάρον Στόουν: «Το χρώμα μού μιλά» – Το πάθος της για τη ζωγραφική και η έκθεσή της στο Λος Άντζελες (Photos)

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έμεινα σπίτι για τον γιο μου μέχρι να φτάσει 4 χρονών» (Video)

Ιβάν Σβιτάιλο: «Βίωσα ρατσισμό στο σχολείο – Οι συμμαθητές μου με φώναζαν “μπαλαρίνα”»

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:08
Exit mobile version