search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:59
MENU CLOSE

El Loco: Ο viral… πανηγυρισμός του νέου προέδρου της Αργεντινής (Video)

20.11.2023 21:02
milei-new

Ο Χαβιέρ Μιλέι εξελέγη νέος πρόεδρος της Αργεντινής, καθώς εξασφάλισε καθαρή νίκη στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, εγκαινιάζοντας περίοδο αβεβαιότητας για την 3η οικονομία της Λατινικής Αμερικής.

Ο 53χρονος γιόρτασε δεόντως τη νίκη του δείχνοντας πως το παρατσούκλι «El Loco» μόνο… τυχαίο δεν είναι, ενώ τις τελευταίες ώρες στα social media κυκλοφόρησε το παρακάτω το βίντεο από παλαιότερο… πανηγυρισμό του που έγινε ήδη viral:

Ο εκλεγμένος πρόεδρος, που θα αναλάβει τα καθήκοντά του τη 10η Δεκεμβρίου, υποσχέθηκε στην επινίκια ομιλία του «το τέλος της παρακμής» και την «ανοικοδόμηση της Αργεντινής», διαμηνύοντας ταυτόχρονα πως δεν θα υπάρξουν «ημίμετρα».

Ο Χαβιέρ Μιλέι έχει το παρατσούκλι «Ο Τρελός» και είναι από εκείνους που αρνούνται ότι υπάρχει η κλιματική κρίση και έχει αμφισβητήσει τα εγκλήματα που διέπραξε η δικτατορία στην χώρα του- όπου στο διάστημα 1976-1983 σκοτώθηκαν από τους στρατιωτικούς 30.000 άνθρωποι.

Ο πρώην τηλεοπτικός παρουσιαστής έγινε γνωστός ως πολιτικός ηγέτης κραδαίνοντας στις προεκλογικές συγκεντρώσεις ένα αλυσοπρίονο, με το οποίο έλεγε πως θα κόψει κάθε παθογένεια. Κάποιο τον συγκρίνουν με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Ζαϊρ Μπολσονάρου.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Ισραηλινά «εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» στη Γάζα – Τι είπε για τα πυρηνικά του Ισραήλ

Τζο Μπάιντεν: Μια συμφωνία για την απελευθέρωση ομήρων της Χαμάς είναι κοντά

Χούθι: Έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από το ρεσάλτο σε φορτηγό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:57