search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Κάτια Δανδουλάκη: «Διαλύθηκα» – Η έκπληξη που την έκανε να «λυγίσει» (Video)

20.11.2023 08:51
kraoynakis-dandoylaki-new

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η καλεσμένη του Secret Song, που χθες, Κυριακή βγήκε για δεύτερη φορά  στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.

Αφού η ηθοποιός πήρε τη θέση της στη λευκή καρέκλα, περίμενε να βιώσει την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εκείνην.

Τα φώτα έσβησαν και οι πρώτες νότες από το πιάνο άρχισαν να ηχούν στο πλατό του Secret Song. Ο Σταμάτης Κραουνάκης ερμήνευε το κομμάτι «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» συνοδεία του Θεολόγου Παπανικολάου στο βιολί, ενώ παράλληλα, εικόνες του αείμνηστου συζύγου της, Μάριου Πλωρίτη, περνούσαν στη γιγαντοοθόνη.

Στη συνέχεια, την εμφάνισή τους έκαναν δυο αγαπημένες συνάδελφοι και φίλες της ηθοποιού, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Μαρίνα Ψάλτη. Η Κάτια Δανδουλάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ενώ με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της.

«Τι να πω! Σας αγαπώ πάρα πολύ και με πήγατε πάρα πολύ πίσω, στα πολύ αγαπημένα. Είστε πολύ αγαπημένοι, πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ, Διαλύθηκα» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου, τα οποία ήταν 32 και ήταν τα πιο σημαντικά. Πρέπει να σας πω ότι αυτοί που είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ μας έδεσαν στιγμές πολύ ουσιαστικές στη ζωή μας».

Διαβάστε επίσης:

Τάμτα: «Έχω κάνει λάθη ως γονιός»

Γερμανού σε Μαρτίκα για το «κατίνα»: «Λίγα τα λόγια σου και χαμηλά το κεφάλι»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Με σταματάνε στον δρόμο για “Το Σόι σου”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:59