search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:43
MENU CLOSE

Ελένη Καριολάκη: «Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα» λέει γειτόνισσα – Τι εξομολογείται ο σύζυγός της (Video)

21.11.2023 18:10
kargiolake2

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Όπως έγινε γνωστό, ήταν νεκρή για 4 ημέρες στο κρεβάτι της και την εντόπισε ο αδελφός του συζύγου της. Ανατριάζουν οι περιγραφές των γειτόνων για τις συνθήκες διαβίωσης και θανάτου της.

Το τελευταίο διάστημα, πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν ανησυχία για τις συνθήκες διαβίωσης της Ελένης Καριολάκη και του συζύγου της, με τον οποίο είχαν παντρευτεί πριν από οκτώ χρόνια.

«Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Στο πρόσωπο ήταν μαύρη. Κι άλλες φορές είχε μείνει τρεις μέρες στο κρεβάτι και μετά σηκωνόταν. Μόλις με ειδοποίησε ο άντρας της ήρθα κατευθείαν», είπε ο πρώτος, ο οποίος την βρήκε νεκρή στο ντιβάνι του δωματίου της, ενώ ο δεύτερος, κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, συμπλήρωσε:

«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα. Τώρα από τι ήταν δαγκωμένα, δεν ξέρω. Ίσως να μην είχε φάει. Της είχαν δαγκώσει τα χέρια; Δεν ξέρω».

«Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει»

Ο σύζυγός της με την σειρά του, δήλωσε: «Το δωμάτιό της ήταν γεμάτο κακατσελιές. Δεν μπορούσα να μπω εκεί. Δεν υπήρχε κανείς να μας βοηθήσει. Μετά ήρθαν τα αδέρφια μου. Οι γείτονες μου δίνουν φαγητό και μία γυναίκα μου έδωσε λεφτά. Μου λείπει η γυναίκα μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη φιλοζωικού σωματείου που ειδοποιήθηκαν από την Πρόνοια το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 μετέφεραν τα σκυλιά που ζούσαν στο σπίτι και ήταν ατάιστα για αρκετές ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

«Δράκος» των Εξαρχείων: Και τέταρτη επίθεση σε γυναίκα – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του

ΕΛΑΣ: Ελεύθεροι με όρους ο επιχειρηματίας και ο αστυνομικός που εξαπατούσαν δανειολήπτες

Μαριζέτα Αντωνοπούλου: Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εξιστορεί τη ρατσιστική επίθεση που υπέστη και συγκλονίζει – «Μια ιστορία για χονδρές χωρίς δίαιτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19