search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:36
MENU CLOSE

Τζέιμι Φοξ: Γυναίκα τον καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση

23.11.2023 10:03
jamie-foxx-new

Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Τζέιμι Φοξ από γυναίκα η οποία τον μήνυσε, ισχυριζόμενη ότι χρειάστηκε να πάει, μάλιστα, σε γιατρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2015. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν στο Catch NYC & Roof , όπως και η καταγγέλλουσα η οποία είχε πάει για φαγητό με μια φίλη της. 

Λίγες ώρες αργότερα, όπως καταγγέλλει η γυναίκα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, η ίδια και μια φίλη της ζήτησαν από τον ηθοποιό που καθόταν στο διπλανό τραπέζι να βγουν μια φωτογραφία, κάτι που εκείνος δέχτηκε.

Το φερόμενο ως θύμα ισχυρίζεται ότι ο 55χρονος φαινόταν μεθυσμένος και φέρεται να της είπε: «Ναι, μωρό μου, τα πάντα για σένα».

Αφού έβγαλαν μερικές φωτογραφίες, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Φοξ της είπε ότι είχε «σώμα μοντέλου» και μύριζε «πολύ όμορφα».

Η κατάσταση ξέφυγε όταν -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γυναίκας- ο ηθοποιός την τράβηξε από το χέρι και άρχισε να την αγγίζει ακατάλληλα. Όπως είπε, έβαλε και τα δύο του χέρια στη μέση της και κάτω από το μπλουζάκι της όπου άρχισε να της χαϊδεύει το στήθος, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της και τα δάχτυλά του στα απόκρυφα σημεία της.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι ενώ υπήρχαν αρκετά άτομα μπροστά στο συμβάν -μεταξύ των οποίων και κάποιοι από το εστιατόριο- κανείς δεν έκανε τίποτα, παρά το γεγονός ότι εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει. Η επίθεση σταμάτησε -σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- όταν παρενέβη η φίλη της.

Εκτός από τον Φοξ, η καταγγέλλουσα μηνύει και το εστιατόριο, ενώ από το περιβάλλον του ηθοποιού δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο, μέχρι στιγμής, σχετικά με τις κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:

«Λύγισε» ο Ρότζερ Φέντερερ στη διάρκεια συναυλίας του Αντρέα Μποτσέλι – Έβαλε τα κλάματα (Video)

Κέιτ Μίντλετον: Η πολύτιμη τιάρα που φόρεσε για πρώτη φορά και φυλάσσεται σχεδόν έναν αιώνα

Κατερίνα Ζαρίφη για Βάσω Χατζή: Ήταν η αρχόντισσα του πανηγυριού, απέδειξε ότι τα διαμάντια βρίσκονται παντού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:36