search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Κατερίνα Ζαρίφη για Βάσω Χατζή: Ήταν η αρχόντισσα του πανηγυριού, απέδειξε ότι τα διαμάντια βρίσκονται παντού

22.11.2023 19:58
zarife_xatze
Screenshot Open

Το δικό της αντίο στη Βάσω Χατζή θέλησε να πει η Κατερίνα Ζαρίφη στο κλείσιμο της σημερινής της (22/11) εκπομπής. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ, λίγα δευτερόλεπτα πριν η «Οδός Ζαρίφη 2» ρίξει αυλαία, αναφέρθηκε στον θάνατο της γνωστής τραγουδίστριας, η οποία ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τις live εμφανίσεις της σε πανηγύρια της επαρχίας.

«Θέλω να αποτίσω φόρο τιμής σε μία σπουδαία τραγουδίστρια που σήμερα «έφυγε» από κοντά μας. Μία γυναίκα με μοναδική φωνή, έχει συντροφεύσει τα νιάτα μας εκεί στη Βοιωτία και όχι μόνο», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μιλάω για τη Βάσω Χατζή, μία αρχόντισσα του πανηγυριού, μία ροκ φωνή, τραχιά, μοναδική, που απέδειξε ότι τα διαμάντια βρίσκονται παντού, δεν υπάρχουν ταμπέλες στα ταλέντα. Ήταν μία ξεχωριστή φωνή που μας έδωσε πολλές επιτυχίες», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Νωρίτερα σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε και ένα σχετικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρετώντας τη Βάσω Χατζή με ένα βίντεο και ένα σχόλιο στη λεζάντα της δημοσίευσης.


«Όταν όλοι με ρωτούσαν
-Μα καλά έχει καλές φωνές στα πανηγύρια?
έβαζα πάντα ένα τραγούδι σου…

Σ ακούω από τότε που παιδί ένωναν τις καρέκλες για να κοιμηθώ ξημερώματα σε ένα πανηγύρι που ήσουν μέχρι σήμερα που ερχόμουν και ζούσα όλη την ροκιά της φωνής σου.
Μια φωνή τραχιά βαθιά και μεταλλική.

Ήσουν και θα είσαι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες της Ελλάδας.
Γιατί η ροκιά σου ήταν να τραγουδάς 7 το ξημέρωμα στην Ασωπια με 2000 άτομα.
Αντίο Βάσω Χατζή», γράφει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε επίσης:

Αίας Μανθόπουλος: Συγκινεί η τελευταία του σύντροφος – «Πίνουμε καφέ μαζί στο νεκροταφείο»

Νικόλ Κίντμαν: Ανησυχία για την απώλεια βάρους της – Τι λέει ο σύντροφός της

Σταμάτης Γαρδέλης: «Η ζωή δεν έρχεται όπως τη σχεδιάζουμε καμιά φορά» – Η φωτογραφία μέσα από το ψυχιατρείο (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:47