search
ΤΕΤΑΡΤΗ 21.10.2026 08:42
MENU CLOSE

Αναστασία Γιάμαλη: «Αν η ευτυχία κρυβόταν στα τούλια ενός νυφικού, θα κυκλοφορούσαμε κάθε μέρα όλες και όλοι με ένα νυφικό»

21.10.2026 08:32
anastasia-giamali-new

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Στην κριτική που δέχεται, κατά καιρούς, αναφέρθηκε η Αναστασία Γιάμαλη, επισημαίνοντας ότι έχει κατορθώσει να μην επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τα κακόβουλα σχόλια.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Εξελίξεις τώρα» στο MEGA μίλησε επίσης για την αγάπη που έχει για τη δουλειά της, εξηγώντας γιατί θεωρεί σημαντικό ένας σύντροφος να κατανοεί τη σχέση της με τη δουλειά της.

Όσο για τον γάμο, αυτός δεν φέρνει την ευτυχία, επισημαίνει, καθώς «αν η ευτυχία κρυβόταν στα τούλια ενός νυφικού, θα κυκλοφορούσαμε κάθε μέρα όλες και όλοι με ένα νυφικό. Θεωρώ ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό η προσωπική ευτυχία», όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου. Έχω τους ανθρώπους που έχω επιλέξει. Ο χρόνος, ωστόσο, δεν είναι ποτέ αρκετός» πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν θα θυσίαζε την επαγγελματική της ανέλιξη για τον έρωτα της ζωής της, η Αναστασία Γιάμαλη απαντά:

«Ένας έρωτας που δεν θα καταλάβαινε πόσο σημαντική είναι για μένα η δουλειά μου και πόσο με γεμίζει δεν θα ήταν έρωτας», υπογραμμίζει, τονίζοντας ότι αποφεύγει τις «σχέσεις με ανθρώπους του χώρου».

«Η μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχω ξεπεράσει είναι να μη με επηρεάζει τόσο βαθιά η κριτική των άλλων. Είναι δύσκολη η δουλειά μας ως προς αυτό. Με προσγειώνει γρήγορα όμως η σκέψη ότι δεν κάνουμε και χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς» ανέφερε, στη συνέχεια.

«Ξέρω με σχετική σιγουριά ότι όσοι δεν με γνωρίζουν λένε ότι είμαι αυστηρή και κάπως σκληρή. Νομίζω όμως πως εκείνοι που με έχουν γνωρίσει λένε ότι είμαι καλή συνάδελφος και φροντιστικός άνθρωπος» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Στην Πάρο ο Νίκος Καρβέλας – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη ρήξη με την Άννα Βίσση (Video)

Έρικ Ντέιν: «Πήρα κάθε ναρκωτικό που μπορεί να φανταστεί κανείς» – Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή του περίοδο» σε μεταθανάτια αυτοβιογραφία

Ο πρίγκιπας Χάρι ξεκαθαρίζει ότι θέλει να συμφιλιωθεί με Κάρολο και Ουίλιαμ: «Κάποιοι άνθρωποι δεν θέλουν να διορθώσουν τις σχέσεις τους, εγώ θέλω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.10.2026 08:42