search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:52
MENU CLOSE

Νικόλ Κίντμαν: Ανησυχία για την απώλεια βάρους της – Τι λέει ο σύντροφός της

22.11.2023 18:28
KIDMAN-NEW

Η Νικόλ Κίντμαν έχει αδυνατίσει αρκετά το τελευταίο διάστημα με την εμφάνισή της να έχει προκαλέσει ανησυχία σε συγγενείς και φίλους της. 

Η 56χρονη ηθοποιός, η οποία έχει χάσει πάνω από 9 κιλά το τελευταίο διάστημα, εθεάθη στα βραβεία CMA στις αρχές Νοεμβρίου, μαζί με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν.

Πηγές δήλωσαν ότι η απώλεια βάρους της Νικόλ Κίντμαν έχει γίνει τόσο ακραία που τα οστά της προεξέχουν από το σώμα της. «Είναι τόσο αδύνατη που τα κόκκαλά της εξέχουν και τα άκρα της μοιάζουν σαν να μπορούν να σπάσουν σε ένα δυνατό αεράκι!» δήλωσε ένας φίλος της. «Έχει χάσει τόσο πολύ βάρος που μοιάζει σαν να πρέπει να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο» ανέφερε. 

Όπως γράφει η Marca, πηγές υποστηρίζουν ότι η απώλεια βάρους της Νικόλ Κίντμαν υποκινείται από την επιθυμία της να ανταγωνιστεί νεότερες ηθοποιούς, όπως η Τζένιφερ Λόρενς και η Μάργκοτ Ρόμπι.

Ο σύζυγος της, Κιθ Έρμπαν, φέρεται να ανησυχεί για την υγεία της και την έχει παροτρύνει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της. «Ο Κιθ έχει φρικάρει. Την βλέπει να χάνει κιλά και την έχει προειδοποιήσει ότι πρέπει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της – αλλά όλα αυτά φαίνεται να πέφτουν στο κενό. Δεν βλέπει κανέναν κίνδυνο» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι εκπρόσωποι της 56χρονης σταρ δεν έχουν ακόμη σχολιάσει την απώλεια βάρους της.

Διαβάστε επίσης:

Στον Εισαγγελέα ο «δράκος» των Εξαρχείων – Σεσημασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα ο 23χρονος

Μπέζος για Κασσελάκη: «Να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους» (videos)

Σταμάτης Γαρδέλης: «Η ζωή δεν έρχεται όπως τη σχεδιάζουμε καμιά φορά» – Η φωτογραφία μέσα από το ψυχιατρείο (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:42