search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:30
MENU CLOSE

Μπέζος για Κασσελάκη: «Να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους» (videos)

22.11.2023 11:23
giannisbezos2211

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη στην πρεμιέρα του Night Out και μίλησε για την πολιτική, την τέχνη, το #MeToo αλλά και την οικογένειά του.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για την εκλογή του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν ψηφίζουμε για κάτι, σε κάτι προσβλέπουμε. Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Κασσελάκης δεν έχει πολιτικό λόγο και δεν έχει όντως τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Εγώ επειδή είμαι πάντα ανοιχτός, θέλω να αφήσω τον χρόνο λίγο να δουλέψει. Και να μην καταδικάζουμε τους ανθρώπους. Βεβαίως η έκθεση είναι υπερβολική και χρειάζεται όπως πάντα, ένα μέτρο».

«Η πατριαρχία είναι βαθιά ριζωμένη»

«Δεν είναι το θέμα να λέμε “εγώ είμαι υπέρ του #MeToo. Είναι αυτονόητο ότι είμαστε πάντα (με τα θύματα). Δεν είναι δυνατόν να είσαι υπέρ της κακοποίησης και του βιασμού ή της κακής συμπεριφοράς. Αυτά πρέπει να είναι αυτονόητα. Μπορεί να υπάρχουν και υπερβολές, αλλά υπάρχει και μεγάλο κομμάτι αλήθειας. Υπάρχουν πράγματα που κρίνονται, άλλα κρίνονται κοινωνικά, άλλα κρίνονται δικαστικά” είπε σε ερώτηση για το κύμα αποκαλύψεων που αφορούν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Σε ερώτηση αν υπήρξε κάποιου είδους ομερτά στον χώρο, απάντησε: «Δεν ήταν ομερτά, ήταν αδιαφορία. Είναι χειρότερο. […] Υπήρξαν στιγμές που υπήρξα κι εγώ πολύ έντονος, απαιτητικός πολύ, εκρηκτικός… Δεν υπήρχε λόγος να είμαι».

Για τις έμφυλες διακρίσεις είπε: «Τα χρόνια τα προπολεμικά ήταν οι γυναίκες πρωταγωνίστριες, Είναι πιο πολύ θέμα προσωπικότητας. Δεν θα πρέπει να φοβούνται οι γυναίκες. Να μην ξεκινάνε με την αίσθηση ότι ειναι λίγο πιο πίσω».

«Η πατριαρχία είναι βαθιά ριζωμένη αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο, αυτός είναι ο κίνδυνος. Αυτά θα σταματήσουν να υπάρχουν όταν η στάση των ανθρώπων που θέλουν να δείξουν κάτι άλλο θα είναι πιο σοβαρή. Θα το καταλάβει κι ο πατριάρχης εκεί» πρόσθεσε.

«Μερικές φορές ήμουν αδιάφορος με την κόρη μου»

«Θυμάμαι την μέρα που γεννήθηκε, δεν υπάρχει τίποτα άλλο από εκεί και πέρα. Όλα τα άλλα πριν διαγράφονται. Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα μια μεγάλη ευθύνη γιατί βλέπεις ένα πραγματάκι του οποίου του μέλλον εξαρτάται περισσότερο από εσένα» ανέφερε για την κόρη του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, τονίζοντας ότι ήταν επιεικής και κάποιες φορές αδιάφορος. «Δεν έχω υπάρξει καθόλου αυστηρός. Επιεικής ήμουν. Ίσα ίσα μερικές φορές ήμουν και αδιάφορος, όχι εσκεμμένα, λόγω της δουλειάς μου, αλλά το… ψηλομπάλωσα κάνοντας την αυτοκριτική μου διότι ήμουν υποχρεωμένος να το κάνω. Αν θέλω να θεωρούμαι ένας καλός πατέρας αυτό έπρεπε να κάνω και όχι δήθεν ότι ενδιαφέρομαι» πρόσθεσε.

Και εξομολογήθηκε: «Μου παραπονέθηκε ότι δεν την ακούω και το κατάλαβα. Έπρεπε να συμπλεύσω, ήμουν λίγο μακριά. Τα συζητάμε τα πράγματα ανοιχτά και δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί».

«Τη Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα»

«Το ερωτευμένοι είναι σχετικό, ο έρωτας είναι κάτι που είναι πολύ έντονο, ένα αίσθημα ανίκητο, δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς. Η αγάπη είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Θα θυμίσω μια φράση του Τσαρούχη που έλεγε “η αγάπη η πραγματική είναι όπως αγαπάς την μοναξιά σου, όχι όπως αγαπάς και περιμένεις κάποιος να σου ανταποδώσει κάτι”. Εγώ τη Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα, δεν περιμένω κάτι να μου κάνει. Αναπνέουμε κοινά πλέον», είπε για τη σύντροφο της ζωής του ο Γιάννης Μπέζος. 

Διαβάστε επίσης:

Μαμαλάκης για πρόβλημα υγείας: «Έφθασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου» (Video)

MadWalk 2023: Η πιο εκκεντρική εμφάνιση της βραδιάς μιλά για το πιο… άβολο look της (Video)

Μπραντ Πιτ: Η «απάντηση» στην ανάρτηση του γιου του, που τον αποκαλούσε «παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:27