search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Μαμαλάκης για πρόβλημα υγείας: «Έφθασα στις πύλες του ουρανού, είδα αρχαγγέλους δίπλα μου» (Video)

22.11.2023 11:10
mamalakis-new

Στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του αναφέρθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν στην εντατική «είδε δίπλα του αρχαγγέλους».

«Έκλεισα έναν χρόνο ταλαιπωρίας με τα θέματα υγείας μου. Ήταν μία χρονιά παράξενη, έκανα κατ’ οίκον νοσηλεία. Φοβήθηκα πολύ, έφτασα στις πύλες του ουρανού. Στην Κύπρο με κουβάλησαν σε πλήρη αναισθησία και με πήγαν στην εντατική. Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου» είπε ο τηλεοπτικός μάγειρας, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Έπαθα ισχαιμικό επεισόδιο. Σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί μου. Ήταν πολύ συγκινητικές οι στιγμές που αντιμετωπίσαμε. Στην εντατική ήρθε η γυναίκα μου και η κόρη μου, ήταν από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις που έχω νιώσει, γιατί νόμιζα ότι ήμουν ολομόχανος» πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρήματα που έχει κερδίσε από την τηλεόραση, αλλά και στην εμφάνισή του τονίζοντας ότι ποτέ δεν δέχθηκε αρχητικά σχόλια για τα κιλά που είχε παλαιότερα.

«Με τα λεφτά που έβγαλα από την τηλεόραση, βοήθησα τη γυναίκα μου όσο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας. Έχασα 52 κιλά, ήμουν υπέρ-υπέρβαρος. Ζύγιζα 132 κιλά με ύψος 1.61. Μετά την περιπέτεια υγείας μου, είμαι στα πιο αδύνατα μου, είμαι 66 κιλά. Δεν δέχθηκα ποτέ αρνητικά σχόλια για τα κιλά μου. Τα κιλά μου, η κοιλίτσα μου και το καπέλο μου έδιναν έναν “χαρακτήρα” στην τηλεόραση» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

MadWalk 2023: Η πιο εκκεντρική εμφάνιση της βραδιάς μιλά για το πιο… άβολο look της (Video)

Μπραντ Πιτ: Η «απάντηση» στην ανάρτηση του γιου του, που τον αποκαλούσε «παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@» (photos)

Μποφίλιου για Πρωτοψάλτη: «Επικίνδυνη η λογοκρισία της τέχνης» – Για γέλια η αφαίρεση της λέξης «χοντρή», λέει ο Αθερίδης (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 22:36