search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:17
MENU CLOSE

Viral το δηκτικό βίντεο με τον πρώτο δικηγόρο που ακολούθησε τη …συμβουλή Τσακλόγλου και έγινε ντελιβεράς

25.11.2023 15:06
dikigoros_tsakloglou

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το δηκτικό βίντεο δικηγόρου, που εκτελεί χρέη ντελιβερά, μετά τη δήλωση του Πάνου Τσακλόγλου.

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, o πρωταγωνιστής του βίντεο λέει πως καθυστέρησε να παραδώσει την …πίτσα επειδή ενίοτε κάνει και το επάγγελμα του δικηγόρου.

Όταν η γυναίκα που έχει κάνει την παραγγελία ανοίγει το κουτί για να διαπιστώσει αν η παραγγελία της είναι σωστή βρίσκει μέσα σε αυτό αντί για πίτσα μια δικογραφία.

«Αμάν άφησα τον φάκελο της δικογραφίας μέσα στην πίτσα και την πίτσα στο δικαστήριο», δικαιολογείται ο δικηγόρος – ντελιβεράς.

Όταν του δίνει φιλοδώρημα η γυναίκα, εκείνος απαντά: «Όχι! Τι είναι αυτό; Να φανεί πως φοροδιαφεύγω; Γεια σας, γεια σας».

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου κατά τη διάρκεια παρουσίας του στο Action24, σχολίασε το πώς το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα επηρεάσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως τους δικηγόρους.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», του είπε πως «έχω φίλο δικηγόρο που δουλεύει σε δικηγόρικο γραφείο και παίρνει 900 ευρώ και έχω φίλο ντελιβερά που παίρνει 1.400 ευρώ», ο Παναγιώτης Τσακλόγλου τού απάντησε: «γιατί δεν πάει ο φίλος σας, ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς;».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη

Ισραήλ – Χαμάς: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Άλλαξε το status στα social media, είπε ο Κασσελάκης στον Παπαδημούλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 09:16