ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:19
MENU CLOSE

Viral το δηκτικό βίντεο με τον πρώτο δικηγόρο που ακολούθησε τη ...συμβουλή Τσακλόγλου και έγινε ντελιβεράς

25.11.2023 15:06

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το δηκτικό βίντεο δικηγόρου, που εκτελεί χρέη ντελιβερά, μετά τη δήλωση του Πάνου Τσακλόγλου.

Όταν η γυναίκα που έχει κάνει την παραγγελία ανοίγει το κουτί για να διαπιστώσει αν η παραγγελία της είναι σωστή βρίσκει μέσα σε αυτό αντί για πίτσα μια δικογραφία.

«Αμάν άφησα τον φάκελο της δικογραφίας μέσα στην πίτσα και την πίτσα στο δικαστήριο», δικαιολογείται ο δικηγόρος – ντελιβεράς.

Όταν του δίνει φιλοδώρημα η γυναίκα, εκείνος απαντά: «Όχι! Τι είναι αυτό; Να φανεί πως φοροδιαφεύγω; Γεια σας, γεια σας».

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου κατά τη διάρκεια παρουσίας του στο Action24, σχολίασε το πώς το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα επηρεάσει τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως τους δικηγόρους.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», του είπε πως «έχω φίλο δικηγόρο που δουλεύει σε δικηγόρικο γραφείο και παίρνει 900 ευρώ και έχω φίλο ντελιβερά που παίρνει 1.400 ευρώ», ο Παναγιώτης Τσακλόγλου τού απάντησε: «γιατί δεν πάει ο φίλος σας, ο δικηγόρος να δουλέψει ντελιβεράς;».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη

Ισραήλ – Χαμάς: δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Άλλαξε το status στα social media, είπε ο Κασσελάκης στον Παπαδημούλη

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:17
Exit mobile version