search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Νάσος Ηλιόπουλος: Αινιγματική δήλωση για διαθέσεις Τσίπρα – «Πιθανότερος ο Χαρίτσης για επικεφαλής της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας»  

26.11.2023 12:58
iliopoulos

Μία δήλωση για τον Αλέξη Τσίπρα, με αποστροφές που είναι προς ερμηνεία έκανε το πρωί της Κυριακής ο Νάσος Ηλιόπουλος, ένας εκ των βουλευτών που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μετέχει με άλλους στη δημιουργία νέου φορέα της Αριστεράς.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις διαρροές από το περιβάλλον του κ. Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να συστήνει στην Κουμουνδούρου να είναι προσεκτική στις επιθέσεις προς τα στελέχη που αποχώρησαν ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι «είναι μία φράση που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά»! Όταν ρωτήθηκε εάν εννοεί το ενδεχόμενο αποχώρησης του κ. Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρίνισε ότι δεν μιλά για κάτι τέτοιο.

Αλλά και στην ερώτηση γιατί ο κ. Τσίπρας δεν κατάφερε να τον πείσει να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ηλιόπουλος ήταν επίσης αινιγματικός, προσφεύγοντας σε υπαινικτικό λόγο και αφήνοντας να αιωρείται και το σενάριο να μην προσπάθησε ο πρώην πρωθυπουργός να συγκρατήσει στο κόμμα τα προς αποχώρηση στελέχη.

«Για να ξέρετε αν με έπεισε, πρέπει να ξέρετε και τι μου είπε», δήλωσε με νόημα ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα, ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε ότι οι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συγκροτήσουν εντός των ημερών κοινοβουλευτική ομάδα με στόχο να εμφανιστεί αυτή στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή στις 13 Δεκεμβρίου.

Όσο για τον επικεφαλής επιβεβαίωσε ότι είναι πολύ πιθανό να αναλάβει ο Αλέξης Χαρίτσης, προσθέτοντας ότι αυτό δεν έχει λήξει ακόμα, αλλά ο ίδιος θα ήταν χαρούμενος με μία τέτοια επιλογή.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Έρχονται 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες το 2024»

Αισιοδοξία Μητσοτάκη: Η χρονιά κλείνει με θετικές ειδήσεις από το πεδίο της οικονομίας

Γλυπτά του Παρθενώνα: Ύπερ της συμφωνίας «δανεισμού» ο Κιερ Στάρμερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15