search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:19
MENU CLOSE

Ozzy Osbourne: «Πιθανόν να μην εμφανιστώ ξανά live – Δεν ανεβαίνω στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι»

27.11.2023 18:37
ozzy

Ο Ozzy Osbourne αναγνωρίζει ότι μπορεί να μην ανέβει ποτέ ξανά στη σκηνή μετά από χρόνια ιατρικών προβλημάτων – μετά και την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη που αποκάλυψε επίσης έναν όγκο – σε μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone UK.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την τέταρτη χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, με στόχο την αποκατάσταση της ζημιάς από μια πτώση το 2019 που απομάκρυνε τις μεταλλικές ράβδους που είχαν τοποθετηθεί σε προηγούμενη επέμβαση.

«Πραγματικά με συγκλόνισε», είπε ο Osbourne για τη διαδικασία. «Η δεύτερη επέμβαση πήγε πολύ στραβά και ουσιαστικά με άφησε ανάπηρο. Νόμιζα ότι θα άρχιζα να τρέχω μετά το δεύτερο και το τρίτο χειρουργείο, αλλά με το τελευταίο μου έβαλαν ένα καλάμι στη σπονδυλική στήλη. Βρήκαν έναν όγκο σε έναν από τους σπονδύλους, οπότε έπρεπε να το σκάψουν και αυτό. Είναι πολύ δύσκολο, φίλε, και η ισορροπία μου έχει χαθεί».

Τον Ιούλιο, ο Osbourne διέκοψε το headlining σετ του στο επερχόμενο φεστιβάλ Power Trip, στο οποίο θα συμμετείχε μαζί με τους Metallica, AC/DC και Guns N’ Roses.

Ο Osbourne κατάφερε να κάνει δύο ζωντανές εμφανίσεις, μια στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και την άλλη στο Λος Άντζελες, το 2022, αλλά η καθεμία διήρκεσε μόνο ένα ή δύο τραγούδια και ο Ozzy είχε στη σκηνή ένα stand στο οποίο μπορούσε να στηριχθεί σε περίπτωση που το χρειαζόταν.

Ενώ ο Osbourne ελπίζει ότι μια μέρα θα επιστρέψει στη σκηνή για να δώσει στους θαυμαστές μια κατάλληλη αποχαιρετιστήρια παράσταση, συνειδητοποιεί ιατρικά ότι αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό.

«Κάνω ένα βήμα τη φορά και αν μπορέσω να παίξω ξανά, θα το κάνω», είπε ο Osbourne στο Rolling Stone UK. «Αλλά ήταν σαν να αποχαιρετώ την καλύτερη σχέση της ζωής μου. Στην αρχή της ασθένειάς μου, όταν σταμάτησα τις περιοδείες, ήμουν πραγματικά τσαντισμένος με τον εαυτό μου, τους γιατρούς και τον κόσμο. Αλλά όσο περνούσε ο καιρός, απλά είπα, “Λοιπόν, ίσως πρέπει απλώς να αποδεχτώ αυτό το γεγονός”».

Και συνέχισε, «Δεν πρόκειται να ανέβω εκεί πάνω και να κάνω έναν κακόμοιρο Ozzy που αναζητά συμπάθεια. Ποιο είναι το νόημα σε αυτό; Δεν θα πάω εκεί πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Είδα τον Φιλ Κόλινς να παίζει πρόσφατα και έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με εμένα. Ανεβαίνει εκεί πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι! Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω αυτό».

Σχετικά με μια πλήρη επανένωση των Black Sabbath ο Osbourne δεν έχει την ίδια άποψη για όλους. Ενώ επαίνεσε την υποστήριξη του Tony Iommi εν μέσω των προβλημάτων υγείας του, ο μπασίστας Geezer Butler «δεν με έχει πάρει ούτε ένα γ@@νο τηλέφωνο. Ούτε ένα».

«Όταν γεννήθηκε ο γιος του, του τηλεφωνούσα κάθε βράδυ, παρόλο που ήμασταν σε πόλεμο μεταξύ μας, οι Black Sabbath και εγώ. Σκέφτηκα, “Είναι ο σύντροφός μου, θα του τηλεφωνήσω”. Αλλά από εκείνον, ούτε ένα τηλεφώνημα», είπε ο Osbourne.

«Είναι λυπηρό, φίλε. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί και δεν μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο σαν άντρας και να δει πώς τα πάω».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη διάδοση των σχολίων του Osbourne, ο Butler ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε δύο φορές με τον Ozzy και ότι οι δύο προσπάθειες έμειναν αναπάντητες:

Διαβάστε επίσης:

Μάθιου Πέρι: Αυτό ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο από τα σειρά «Τα Φιλαράκια»

Τζένιφερ Λόπεζ: Νέο σινγκλ, άλμπουμ και ταινία που γράφτηκε από κοινού με τον Μπεν Άφλεκ – Δείτε το τρέιλερ

Αγνώριστη η Μπιγιονσέ – Έγινε κατάξανθη! (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32