search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Κακοκαιρία στη Δυτική Ελλάδα: Ποτάμια οι δρόμοι στην Πάτρα, ανεμοστρόβιλος σάρωσε σπίτια στην Hλεία

28.11.2023 17:28
patra_plhmmures2
tempo24news

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει την Δυτική Ελλάδα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους κατοίκους σε Πάτρα και Ηλεία. Στην Ηλεία ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε ακόμα και σε στέγαστρα. Αρκετά προβλήματα και στην Αιτωλοακαρνανία λόγω παγετού. Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η απόφαση για την αμφιδρόμηση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.

Στο μεταξύ, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, έχει διακοπεί, εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Βροχή και χαλάζι στην Πάτρα – Ποτάμια οι δρόμοι

Στην Πάτρα, το μεσημέρι της Τρίτης άνοιξαν οι ουρανοί με δυνατή βροχή και χαλάζι. Δέντρα έπεσαν σε Ρίο και Ακταίο, ο δρόμος στην Ακτή Δυμαίων έγινε «ποτάμι», ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και σε γειτονιές, όπως το Σαραβάλι.

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε σπίτια στον Πύργο

Στην Ηλεία και τον Πύργο, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια. Σύμφωνα με το ilialive.gr μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε στέγαστρα. Στο σημείο επιχειρούν συνεργεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

Αιτωλοακαρνανία: Πού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Στην Αιτωλοακαρνανία είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας-Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαίτιας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Διαβάστε επίσης:

Νάξος: Νέο πρόβλημα με το Blue Star 1 – Δύο ώρες προσπαθούσε να «δέσει» στο λιμάνι

Χαλκιδική: Η αστυνομία πέταξε ξανά στον δρόμο 82χρονο με αναπηρία – «Δεν έχω πού να πάω» (videos)

Ναυάγιο στη Λέσβο: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τους 12 ναυτικούς του Raptor – Εν αναμονή της κατάθεσης του 40χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54