search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα βραβεία Gotham ισχυρίστηκε ότι προσπάθησαν να τον λογοκρίνουν (Video)

28.11.2023 19:02
de niro

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ισχυρίστηκε ότι τα σχόλιά του για τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ παραλίγο να κοπούν από την ομιλία του στην τελετή βράβευσης, χωρίς την άδειά του.

Ο 80χρονος Ντε Νίρο ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων Gotham 2023 που πραγματοποιήθηκαν στη Cipriani Wall Street της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, για να παρουσιάσει την ιστορική εκδοχή της ταινίας και να αποδώσει φόρο τιμής στον δημιουργό της ταινίας Killers of the Flower Moon.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο ηθοποιός σταμάτησε και είπε στο κοινό ότι ανακάλυψε ότι μέρος της ομιλίας του είχε αφαιρεθεί από το auto queue και αντί αυτού άρχισε να διαβάζει από το τηλέφωνό του.

«Θέλω μόνο να πω ένα πράγμα: Η αρχή της ομιλίας μου ήταν μονταρισμένη, κομμένη. Δεν το ήξερα. Και θέλω να τη διαβάσω», είπε ο Ντε Νίρο.

«Ευχαριστώ. Η ιστορία δεν είναι πια ιστορία. Η αλήθεια δεν είναι αλήθεια. Ακόμη και τα γεγονότα αντικαθίστανται από εναλλακτικά γεγονότα και οδηγούνται από θεωρίες συνωμοσίας και ασχήμια. Στη Φλόριντα, οι νεαροί μαθητές διδάσκονται ότι οι σκλάβοι ανέπτυξαν δεξιότητες που μπορούσαν να εφαρμοστούν για το προσωπικό τους όφελος».

«Η βιομηχανία του θεάματος δεν έχει ανοσία σε αυτή την πάθηση», συνέχισε. «Ο Δούκας, Τζον Γουέιν, είπε περίφημα για τους ιθαγενείς Αμερικανούς: “Δεν αισθάνομαι ότι κάναμε λάθος που τους πήραμε αυτή τη σπουδαία χώρα. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που χρειάζονταν νέα γη και οι Ινδιάνοι προσπαθούσαν εγωιστικά να την κρατήσου για τον εαυτό τους».

Ο Ντε Νίρο επέκρινε επίσης τον Τραμπ και φάνηκε να υπονοεί ότι η Apple, η εταιρεία που έκανε την παραγωγή για την ταινία Killers of the Flower Moon, ήταν υπεύθυνη για την επεξεργασία αυτού του τμήματος της ομιλίας του.

Διαβάστε επίσης:

Τζον Τραβόλτα: Οι τραγικές απώλειες που τον απομάκρυναν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας

Γιώργος Φούντας: 13 χρόνια χωρίς τον «σκληρό άντρα» του ελληνικού κινηματογράφου – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (Video)

Νία Βαρντάλος: «Αγαπητό Βρετανικό Μουσείο, τα κλεμμένα Γλυπτά μας πίσω στον Παρθενώνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:24