search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:15
MENU CLOSE

Killers of the Flower Moon: Στη δημοσιότητα το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας

13.09.2023 20:17
SCORCERZE_DICAPRIO

Το «Killers of the Flower Moon» είναι η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με φοβερό καστ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς, Λίλι Γκλάντοστοουν, Μπρένταν Φρέιζερ, ανάμεσα σε άλλους.

Βασισμένη στο ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν, η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: «Τοποθετείται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου».

Η διάρκεια του «Killers of the Flower Moon» ανέρχεται στις 3 ώρες και 26 λεπτά και πρόκειται να κάνει κυκλοφορήσει πρώτα στους κινηματογράφους (στην χώρα μας στις 19 Οκτωβρίου). Απευθείας μετά θα γίνει διαθέσιμο μέσω του Apple TV+

Διαβάστε επίσης:

Η Πάτρα για τρεις μέρες η πρωτεύουσα της Ποίησης

«Το Φαινόμενο της Πεταλούδας»: 41 καλλιτέχνες στο ιστορικό εργοστάσιο της Κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη

Ο Τιμ Μπάρτον απορρίπτει την τεχνητή νοημοσύνη: «Είναι σαν ένα ρομπότ που σου παίρνει την ψυχή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:11